Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому могли - одне, а та маємо зовсім інше?

2022-12-01 10:15 Завжди дивуюсь висловлюванням пана Луческу після матчу, не виключення з правил і вчорашня прес-конференция : …ми ...

Завжди дивуюсь висловлюванням пана Луческу після матчу, не виключення з правил і вчорашня прес-конференция : …ми забили три м’ячі, могли забивати шість-сім. Не розумію цього пана, бо забили стільки, скільки вдалось і не більше. Якщо не вдалось поцілити у ворота суперника більше, то в цьому є привід.

Відомий тільки тренерському штабу і більше нікому. Можливо, питань до нього більше , ніж до команди. Але тоді дуже просте запитання : А чому кияни на третій сходинці , бо могли бути значно вище у таблиці, навіть перше місце не здивувало , але реальність зовсім інша? Як це сталось, бо могли стояти на чолі чемпіонату УПЛ? Могли, а стоять на третій сходинці.

Якщо, хтось має заперечення, нагадую, Динамо це не та команда, якій трете місце дуже радісний показник . Не тільки для клуба, команди, тренерів, а і для вболівальників. Але могли та сталось - це різні дієслова і не завжди вони збігаються, точніше , дуже рідко. А чому цього разу не збіглись, питання до керівників Динамо, штабістів , по -перше і, на останок, до футболістів. Саме так я рахую. У такій послідовності. Бо питання про погану гру команди на протязі першого кола та не зовсім втішні результати, до тренерів спочатку адресую. І ще до одного пана, дуже поважного а й високодумного. Прізвище не озвучую, бо всі його знають давно. Але відповідь дуже бажаю почути. Чому так сталось? Тільки не бажаю чути про війну, постійни переїзди, та всяку маячню. Тільки правду.

Сама гра вчора трохи здивувала. Приємно здивувала. Кияни грали краще ніж з іншими харків’янами , можливо цей Металіст треба перемагати однією лівою, можливо кияни зрозуміли, що досить того ваньку валяти и треба починати грати у футбол, а можливе, і перше, і друге разом. Зовні на полі була одна команда у білих кольорах, а друга імітувала опір. Хоча у другому таймі динамівці почали грати трохи зарозуміло та ледь не одержали гол у свої ворота, та швиденько все виправили и зробили результат остаточним, ще одного м’яча у ворота суперника відрядили більярдним ударом Циганкова в самісінький кут.

На цьому сезон Динамо закінчило на третьому місці. Шкода що так, але якщо відверто, то це доволі слушно, бо втрата очок киянами на протязі першого кола була не випадкова. Якщо гра Динамо не поліпшиться за зимову перерву, то сподіватись на краще доволі сумнівно. Можливо у чемпіонаті вдасться щось виграти, але Європа доволі поважний майданчик, де грати важко з такою грою , а початок сезону дав багато інформації з цього приводу. Гарно, що сезон Динамо закінчило вчора на мажорній ноті, але футбол гра, яка постійно рухається і треба не копіювати інших, а щось своє вигадувати. А для цього в команді і є тренерський штаб. Інакше знову почуємо скиглення : могли, могли, могли…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.12.2022, 10:15
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть