Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Джанні та режисери (інструкція для режисерів та коментаторів трансляцій Мундіалю-22)

2023-01-15 21:22 Трансляторам ЧС-2022 наказували показувати Інфантіно щонайменше раз за матч, але крім кадрів, коли він дивився у ...

Трансляторам ЧС-2022 наказували показувати Інфантіно щонайменше раз за матч, але крім кадрів, коли він дивився у телефон (з новин).


Ні в якому разі не показувати верхівку голови президента ФІФА. Якщо камера все ж випадково продемонструє його зачіску, поясніть, що він днями спеціально поголився, щоб не страждати від спеки в Катарі.


Намагайтесь не показувати, як президенту ФІФА подають
їжу і напої, особливо, коли він уважно дивиться на ноги й груди офіціантки. Якщо Джанні втамовує спрагу Пепсі-колою, поясніть, що це не що інше як вишневий сік, бо президент ФІФА - палкий прибічник здорового способу життя.


Не показувати Iнфантіно із заплющеними очима. Якщо камера випадково це продемонструє, поясніть, що президент мав вчора довгу аудієнцію у шейха, тому трохи втомився. Ні в якому разі не натякайте на вживання алкоголя під час аудієнції: в Катарі пити суворо заборонено.


Нізащо не показувати президента ФІФА з телефоном у руці, особливо, коли у нього відео-чат з лідером однієї великої держави, якій не знайшлося місця на Мундіалі. Якщо все ж це потрапило до кадру, поясніть, що Джанні обговорює з Байденом підготовку до чемпіонату світу-2026.


Якщо Інфантіно під час гри залишить VIP-ложу, не звертайте на це увагу глядачів, і ні в якому разі не повідомляйте, що йому закортіло в місце, куди президенти ФІФА пішки ходять. Нізащо не відправляйте оператора з камерою услід за Джанні. Пам'ятайте: він хоч і публічна постать, та теж заслуговує на кілька хвилинок приватного життя.


Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть