Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Емоцій немає, бо все зрозуміло

2023-01-25 09:55 Нарешті дочекались футболу, бо навіть ця клята війна з росіянцями не спотворили бажання дивитись гру , ...

Нарешті дочекались футболу, бо навіть ця клята війна з росіянцями не спотворили бажання дивитись гру , а особливо за участю Динамо. Але те що я побачив ніяк не збігається з назвою та емблемою київського клубу. Дуже посередня гра киян, відсутність бажання перемогти, невтішний результат та чудового майбутнього ніяк не видно .

Спочатку я не мав бажання щось висловити , бо гра товариська, перша після перерви та ще багато новаків, але побачивши , що наші експерти сучасного футболу у коментарях написали, не втримався . Я розумію, що не маю той глибини бачення , якою нагородив Бог деяких блогерів, але що бачу своїми очима, про те й вісловлююсь. Дякуючи Господу очі ще не мають вад, щоб не бачити що на екрані телевізора демонструється, як себе поводять футболісти та як вся команда грає в улюблену гру міліонів.

Але навіть цього було достатньо щоб побачити головне- у Динамо нема ніякої командної гри, нема комбінацій , те що Луческу бажає зробити сьогодні будується на особистої гри футболістів , а саме віденці наглядно показали всім, як треба грати, бо три голи у ворота Динамо потрапили після награних комбінацій, чого у киян не було від слова зовсім. Мені зараз почнуть експерти сучасного футболу дорікати, що рівень футболістів Динамо дуже низький, тому саме так сталось, але хочу нагадати, що за всю гру кияни нічого не зробили біля воріт віденців, хоча гравці цієї команди не марадони, та пеле , але всі 90 хвилин я бачив як грали гравці Рапіду та що робили динамівці на полі . До речі, кияни вже навчились тримати м’яча десь біля свого карного майданчика, а ось в атаці вони останні роки грають, як що можна цю дію саме так назвати, дуже повільно, обережно, навіть з острахом. Якщо колегі не бачать в цьому руки тренера, то для мене це давно зрозуміло.

Тому дуже сумно, що багато тих, хто не вважає тренера команди головною дієвою особою в команді і все погане в Динамо, тому, що рівень гравців дуже низький. Але існує дуже багато доказів, що гарний тренер здатен робити справжні дива навіть з посередньою командою. Невже в Динамо такі погані гравці що навіть такий гарний тренер, світового рівня , як пан Луческу , нічого не здатен зробити? Думаю, що багатьом відповідь зрозуміла, а кому ще ні, нагадую що зовсім недавно пан Луческу був головним у пітерському Зеніті, де було дуже багато класний кравців, але команда не затьмарила світ своєю грою. Навпаки, довелось румуну вказати на двері.

А якщо трохи глибше зануритись, то те бачення будування гри у пана Луческу ніяк не відповідає сучасності і саме це ми бачимо не перший рік у Динамо під його керуванням. А вчора мали змогу ще раз переконатись що нічого не змінилось, Динамо продовжує грати у футбол бачення дідуся , здається що ми знову побачили минулорічну Лігу Європи за участю киян , тому рахунок не втішний, але то таке , як казав один пан, головне що атака у Динамо відсутня як дія. Я не розумію, навіщо грати ці товариські матчі, якщо у них не відпрацьовується щось нове, не награються комбінації, навіть нема спроб щось змінити, а як то кажуть, футболісти по черзі відбувають нумер. Розумію, що програш нічого не дає, крім інформації для роздумів, але не здивуюсь , якщо чергову гру кияни виграють , деякі відразу побачать світ в кінці тунеля та ще риси майбутнього переможця УПЛ. І , звісно, почнуть вихваляти Луческу. І це не перший раз...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.01.2023, 09:55
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10339 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть