Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дуже дякую, пане Суркіс!

2023-02-04 10:32 З ранку вчора чекав початок чергового матчу Динамо , але на Youtube нічого не відбувалось , ...

З ранку вчора чекав початок чергового матчу Динамо , але на Youtube нічого не відбувалось , навіть за півгодини до матчу . А потім зясувалось, що трансляція буде обмежена. І це викликало багато запитань до керівників Динамо, бо матч між киянами та румунською Унирею не транслювали за територією України.

Спроби знайти в інтернеті вікликали дуже сумні слова – « Видео недоступно. Владелец видео запретил его просмотр в вашей стране » Я ще розумію, що зміна суперника з Полісся на Унерю сталась з деяких , невідомих нам причин, але чому була заборонена трансляція для мене велика загадка. Чому саме? Як я розумію, володар відео саме клуб Динамо, точніше пан Суркіс, але від цього ще більше не зрозуміло чому так сталось. Бо я чую від Суркіса, що треба вболівальника годувати не словами, а діями, тобто, привабливою грою команди, голами , а на Youtube трансляцією матчів Динамо , показ тренувань, висловлювання гравців тощо.

Цікаво, що перші три гри підготовчого періоду спокійно транслювали по всьому світу, а саме вчора щось трапилось... Для мене особисто незрозуміло. Те, що саму гру не побачив, від цього не вмер, не така велика біда, бо як я розумію Униря команда рівня збірної універсітету, що підтвердив остаточний рахунок. Можливо не було бажання висвітлити когось з динамівської молоді ще до початку чемпіонату , таке бува, але коли не розумію чому так вболівальників Динамо принизили, на адресу клубу Динамо жовчі дуже багато виробилось. І це додаток до всіх дій саме Суркіса , що відштовхує від Динамо вже не першій рік. Я розумію, що можливо щось несподівано сталось, але, вибачайте, невже так боляче язику було щось повідомити вболівальникам? Як я розумію, часу було для цього вдосталь.

Але і сьогодні від клубу ані слова, ані звуку. Невже це чергова спроба наплювати на очікування прихильників Динамо та ще показати, хто в домі господарь ? Да я давно зрозумів, що в Динамо є один хазяїн з призвищем Суркіс і він ні до кого не прислухається, бо він думає, що самий розумний, а як бізнесмен навіть неперевершений. Сумно, бо і сьогодні не бачу роз’яснень що трапилось , не бачу вибачень, не бачу та не розумію що буде далі. Але остаточно зрозумів, що команда та вболівальник , як дві сторони медалі футбола , в клубі Динамо не існують. У кожного своє життя... Такі справи, панове.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.02.2023, 10:32
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть