Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Щось не так в Динамо

2023-02-15 09:08 Існує доволі доказів, що гарний тренер може чинити дива навіть з посередньою командою. Така команда вже ...

Існує доволі доказів, що гарний тренер може чинити дива навіть з посередньою командою. Така команда вже давно є, назва її Динамо , а ось гарного тренера досі немає. Тому ніякого дива не трапилось, бо результати не дуже тішать. Чому так сталось мова не про це, всі давно зрозуміли, що трапилось та чому.

Навіть призвища відомі головних осіб цього неподобства. Мова тільки про те, що бачу своїми очіма і це вже не першій рік.

Динамо вже сьомий товариський матч грає і щось нічого нового. Багато біганини, багато метушні, але немає зіграності та просто думки. По дописам бачу, що прихильники дуже засмучені, бо бажають дуже звичайних речей від команди, футболістів та тренера – гри у футбол, яка задовольняє всіх голами та перемогами, жагою до боротьби та впертості. А що ми бачимо? Все теж саме, що було у минулому році, та невже тільки у минулому - володіння м’ячем де завгодно, але без голів. Динамо чомусь грає без атакуючих дій, бо здається це ще не на часі, кожного разу чую від пана Луческу щось про володіння круглим, але про атакуючі дії,про відсутність голів - зась! Розумію, що мені заперечать, мовляв голи були, та ще багато, але тільки командам рівня збірної школи, , ось що дратує. Як тільки суперник більш- меньш налаштований на перемогу та гравці команди зіграні, голи влітають у ворота Динамо. А відповіді від киян немає від слова зовсім.

Усі міркування тактичного порядку , навіть о значенні будування різних систем , завжди мають головну думку – боротьба за м’яч по всьому полі, щоб зробити головне у цій грі - забивати його у ворота суперника та домогтись перемоги. Боротьбу я ще бачу, особливо за участю динамівської молоді, а ось голів не дуже... Розумію, що в команді є , по класифікації РА ( це хто пам’ятає армію совка) , «діди», яким вже нічого не потрібно, та ще є справжній дідусь, який керує грою, а як я зрозумів йому вже теж нічого не потрібно, крім грошей, а це не останній аргумент. Гравці можуть грати як завгодно погано, але за поразку завжди відповідає тренер, і це безумовно слушно.

Ось чому тренер повинен робити що завгодно, як йому здається, щоб команда перемагала. Можливо волати на футболістів, бити їх за поганий результат, місяць на базі тримати, або до опери чи кіно всіх водити це його справа. Головне, щоб був результат! А його в Динамо немає, намає та й годі! Ні, результат, є, але ж він зовсім не те про що мріють прихильники Динамо . Одинадцять найкращих гравців ще не команда. А в Динамо ні найкращих футболістів, ні просто гарного тренера , ні команди, тому й результату немає. Чому так сталось, питання не до мене, але навіть я все це неподобство бачу не першій рік та змін немає...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.02.2023, 09:08
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ - : - 1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть