Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як це розуміти, пане Суркіс?

2023-03-19 09:07 Можливо після чергової поразки прихільники Динамо почнуть бачити що насправді в команді та клубі робиться , ...

Можливо після чергової поразки прихільники Динамо почнуть бачити що насправді в команді та клубі робиться , та бажання ще трохи почекати та потерпіти зникне назавжди. Знову нагадую, що мало кому довелось працювати з живими істотами, як то кажуть з кадрами, бо це і невдячна справа , та не така і зрозуміла багатьом.

По-перше , мало кому вдається побачити або зрозуміти що в голові людини та чому він робить саме так, по-друге, переконати підлеглого робити так, як керівник бажає, вдається не всім, а головне, керівник просто повинен бачити ціль і як до неї максимально наблизити колектив, команду, гурт. Ще краще, досягнути цілі, але саме це вдається одиницям, бо світ швидко міняється , а керівнику треба тримати ніс по вітру, а не робити теж саме багато років, з чого колись він починав, бо все давно з часом стало іншим. Невже у футболі все інакше? Думаю, ні, бо за роки свого життя бачив підтвердження взаємодій тренера та команди не одного разу.

Ось чому я посміхаюсь, коли мушу читати оцінку гри футболістів, не розуміючи навіщо тренер команди саме їх вивів на поле. Чому саме ці гравці одягли футболки , чому не грають інші , саме ці питання в головах вболівальників виникають. Мені здається, що в голові тренера якась комбінація створилась , а гравці повинні виконати її на полі бо на тренуваннях футболісти не просто бігають, а роблять дії, яки потім стануть в нагоді у грі. Так повинно бути, але не завжди так є. Чому при поразках завжди винний тренер, невже досі не зрозуміло всім ? Чому вболівальники не бажають провину тренера бачити, а за поразку починають тільки футболістів обвинувачувати? Мовляв це вони ні до чого неспроможні, це вони нікчеми... А сам тренер майже цаца, не треба його чіпати, навіть якщо після гри він таке несе, що соромно всім, хто це чує. Якійсь іспанський сором.

А, хто робить вибір , як грати його команді , хто ставить гру після оцінки спроможностей футболістів, хто робить тренування так, щоб гравці були підготовлені до конкретного матчу тощо? Невже тренер тут ні до чого? Так, буває у футболі різне , але якщо модель гри ще з минулого, сподіватись на щось гарне сьогодні марно. Переходжу до Динамо і бачу та розумію, що так грати , як пан Луческу пропонує, це постійно шукати винних десь подалі від клубу. Бо вся гра цього пана будується на тримання м’яча , очікування помилки суперників та на особисту майстерність футболістів, бо комбінацій в атаці я не бачу від слова, зовсім , швидкість десь поділась, все робиться повільно, без ударів по воротам суперника, з острахом. Невже так грають кращі команди Європи ? Як на мене ні!!!

Тоді виникає дуже просте запитання до президента Динамо : Вибачте, саме вам все це подобається? Невже не бачите, що так паскудно Динамо ще не грало , як наразі ? Питання ці давно не риторичні, але це не я запропонував пану Луческу бути тренером команди, не я довів гру колись дуже поважного клубу до такого рівня, не я спроможний щось змінити, тільки бажаю своє обурення від побаченого висловити на загал. Іноді мені здається, що Луческу все правильно каже , а перекладач цю пургу несе на загал. І тут ще одне питання до румуна виникає - невже за майже 20 років праці в Україні не спромігся вивчити мови або руського язика? Як це розцінити – неповагу або тупість?

Сьогодні всі збуджені грою та результатом киян з Зорею, дуже багато негарних слів навіть від тих, кто зовсім недавно бачив світ в кінці тонеля, щось схоже на гру періоду Лобановського, та сподівався на краще, тобто бачили то, чого не було . Якщо відверто то саме цім робили дурну справу команді ( медвежью услугу на москальский) , проте саме вчора всі побачили справжнє обличчя всіх, хто має відношення до клубу Динамо. А воно жахливе!

Сподівань на швидки зміни не маю, бо клуб давно перетворився на збіговисько пенсіонерів , колишніх динамівців та друзів , професійних панів дуже мало, а якщо казати прямо, я їх не бачу. Такі справи вболівальники Динамо, нас давно мають за дурнів , знущаються як хочуть , а потім з поважним виразом обличчя розповідають що планують. А планують вони себе пестити ... про нас давно забули...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.03.2023, 09:07
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10339 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть