Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Думаєте деменція? Можливо. Але не тільки вона!

2023-03-19 21:09 https://youtube.com/clip/UgkxI4K2NcBM3EprUCJkXF4AB6SuJzD-2sJ0 0:2? По цимбалах... 5000 $/добу капає! Шановні, наша біда в тому, що ми бачимо все ... Думаєте деменція? Можливо. Але не тільки вона!

https://youtube.com/clip/UgkxI4K2NcBM3EprUCJkXF4AB6SuJzD-2sJ0

0:2? По цимбалах... 5000 $/добу капає!

Шановні, наша біда в тому, що ми бачимо все дуже поверхнево...

Ось дивіться, що робить "супертренер" (не знаю, від тупості чи спеціально, я схиляюсь до обох варіантів):

  1. Йдуть збори в Туреччині, "супертренер" просто знущається над командою, тасуючи склад в кожній грі як гральні карти.
Ніяка мова про награвання складу, а тим паче якихось комбінацій не йде!

Добре себе проявляють Царенко і Яцик, просто ганебно виглядають сидори-шепєлі... відновлюється чемпіонат, "супертренер" тулить до основи сидорів-шепєлів, Царенко, Яцик - на лавку. Маємо - злив Інгульцю.

В наступній грі на заміну виходщить Царенко і стає кращим гравцем матчу. Це при тому, що "супертренер" тулить гравця на не рідну йому позицію правого півзахисника ! Не Волошина, який добре грав у 1-му таймі попередньої гри і якого "супертренер" в перерві прибрав, а Царенка. Мабуть думав, що Антон обложається на цій позиції)))

Про Яцика "супертренер" навіть не згадує!

  1. Тимчик. З"являється дуже сумнівне повідомлення в пресі, що Тимчик пропустить кілька днів через запалення м"язів. І що? Тимчик зникає з радарів на місяць! Ніхто нічого не пояснює! А це основний правий захисник збірної України!

Караваєв отримує дискву на матч з Зорею - і, о диво! В старті з"являється Тимчик! На надважливий матч виходить гравець, який не мав ігрової практики місяць! Що дивного в тому, що врешті Сашко невдало зіграв в епізоді з пропущеним голом, "забувши" про свого гравця? Нічого, це абсолютно закономірно!

Та ж сама історія з Паррісом: якщо навіть такого супертехнічного гравця маринувати на лавці протягом півроку чи вже може й більше - він стовідсотково втратить відчуття гри. Що й відбулося.

Лонвейка "супертренер" кидає то лівим хавом, то центральним, причому випускає не в кожній грі. Для чого це робиться? А для того, щоб гравець не "знайшов" свою гру! І втратив те, що вмів до цього, став невпевненим! Працює це? Так, ми бачимо, що це вже не той Лонвейк, що на початку.

Ну, про Самбу Діалло я вже й не кажу. Випустив на тайм чи півтайму раз чи два - та й все. А хлопак обдарований, капітан у своїй збірній!

Резюме: я вважав (і писав тут) ще до прибуття "супертренера" до клубу - він є для Динамо абсолютним злом! Так і сталося - румун знищив все динамівське, насадив архаїчний стиль і тихою сапою продовжує нищити гравців і клуб.

А дехто тут каже "Всё вам дали что вы так давно хотели!" (це про оновлений молодими склад). Таке може казати або наївний дурень, що ніц не бачить, або провокатор.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.03.2023, 21:09
auto-274
Автор:
Статус:
Наставник (1308 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига конференций Фиорентина Виктория 0 : 0   18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00
Аталанта Ливерпуль - : - 18 апреля 22:00
Вест Хэм Байер - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть