Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нарешті!

2023-04-28 16:24 Тільки що закінчився матч, де кияни грали з харківським Металістом без свого сивочолого тренера і з ...

Тільки що закінчився матч, де кияни грали з харківським Металістом без свого сивочолого тренера і з перших хвилин було помітна зміна акцентів. А саме що сталось, чому гра кардинально змінилась, таке питання в повітрі висить. Чому так, досить зрозуміло, грою керував іншій тренер, хоча гальма гри , що Луческу пробував прищепити , ще тримають динамівців .

Я зазвичай не звертаю своєї уваги на гру окремих футболістів, головне командна гра, але сьогодні саме ця двійка на фоні команди відрізнялась . Я кажу про Сидорчука та Буяльского, бо вони не новачки, але щось не дуже приємно було дивитись, як раз за разом вони помилялись, робили багато зайвих рухів, що ніяк не наближало до голу та перемоги, бо саме вона як ніколи наразі потрібна киянам. Хоча, можливо останній ще не зміг після тривалої дискваліфікації свою форму повернути, але така ціна ганебної поведінки після матчу з Дніпром і вона ще й досі про себе дає знати . Треба емоції запхнути подалі , бо Буяльський не хлопчик, який починає грати.

Але команда Динамо сьогодні була зовсім не така, яка у недавньому минулому дратувала всі 90 хвилин і поведінкою, і результатом. Те що молоді треба перемагати , бо вболівальник скучив за гідною грою Динамо, було очевидно, а ще це була перша гра команди під керівництвом Шовковського. Тому з задоволенням побачив щось схоже на гру , яка захоплює та не дає змоги навіть на хвилинку відійти від екрана . Розумію, що до тієї гри легендарної команди Динамо , сьогодні ще далеко, але потрібний результат досягнутий. Навіть, задоволений грою, бо бачив не тримання м"яча во а- ля Луче , а бажання покласти круглого у ворота харків"ян, і не одного... І це було на протязі 90 хвилин, за винятком декілька хвилин після жахливої помилки Попова, коли харків"яни поклали м"яча у ворота киян і команда Динамо почала просто відбиватись .

Розумію, те , що в команді зробив сивочолий пан не швидко вдасться змінити, але при бажанні це можна і потрібно зробити, бо вже неможливо було дивитись на гру Динамо, де сам футбол перетворився у щось повільне, сумне та дуже гірке. Для мене особливим знаком змін став вихід Самби Діалло на поле, бо Луческу про цього хлопця казав дуже багато, але шансів не давав . Так, Самба не зробив нічого видатного, але йому потрібно час, щоб з"явилась впевненість у футболіста , та тренери щоб на нього розраховували.

Суддя робив свою справу не зразково, бо питань до нього багато, але Динамо перемогло і казати, що це суддя не дозволяв перемогти, якось незручно. Кияни свою справу зробили гідно тому і перемогли. А суддя...? Хай йому щастить .

Те що бачив за останні три роки тільки дратувало, а слова головного після гри викликали сум та злість , тому гра з Металістом мені реально сподобалась, , навіть розуміючи, що нам тільки окремі риси нової гри продемонстрували, настрій гарний . Та чому так сталось саме сьогодні я теж розумію. Розумію, що труднощі , що перед Шовковським виникли , не вчора повстали, але якщо Динамо почне грати в справжній динамівський футбол, результати нас утішать. І це станеться швидко. Дякую Динамо за сьогодні!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.04.2023, 16:24
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть