Царек не настоящий? А вампирчик?

Темы:
Динамо

  1. З якою метою було заборонено трансляції?
  2. Чому саме недотренер луческу зробив цю заборону?
  3. Чому керівництво клубу не бачить шкоди для клубу в таких діях цього вампірчика, що смокче енергетику вболівальників?

На одне питання дам відповідь: недотренер боявся, що буде повторення минулих зборів, коли невиразна гра команди отримувала шквал критики. Що знову його викрутаси з визначенням складу на гру (не інакше як по картах Таро) введуть у ступор багатомільонну армію прихильників. От воно і перестрахувалось. Але сталось не так, як воно собі придумало: 4:0 і 8:0. Вкрадені луческу у вболівальників позитивні емоції у воєнний час!

І ось вже новоявлений інсайдер, такий собі просто "Юра", поспіхом запевняє на форумі, що трансляції будуть відновлені, не хвилюйтесь :)))

Але ж хотілось би почути ще: " "Царь" помилився, "царь" приносить свої вибачення і більше ніколи такого собі не дозволить. Та й, взагалі, "царь не настоящий, это ГТ просто прикалывался "

Теги:
динамо киев новости

Автор:

Статус: Наставник (1345 комментариев)

Подписчиков: 0

24 комментария
Лучший комментарий
  • ROGER MILLA(V.S.O.P.) - Эксперт
    09.07.2023 18:05
    В Європі по-різному. Наприклад вболівальники Бенфіки, щоб з їх голосом рахувалися, регулярно сплачують внески в клубну касу. Щось схоже існує в іспанських командах. ФК Динамо Київ це приватна власність. Така сама як ваш гараж чи квартира. Те що ви за цю приватну власність вболіваєте і цікавитесь її справами це ваша особиста справа. Якщо мені подобається дивитись по телевізору матчі Ліверпуля це зовсім не означає що ця команда мені чимось зобов'язана. Так само як, наприклад, Пол Маккартні нічого вам не винен за те що вам подобаються його пісні
    • 5
Комментировать