Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кожен бачить світ по-своему?

2023-07-30 16:05 Якось ти розумієш - ніхто не бачить світ твоїми очима Написати пару слів на цю тему ... Кожен бачить світ по-своему?

Якось ти розумієш - ніхто не бачить світ твоїми очима

Написати пару слів на цю тему підштовхнули постійні спекотні суперечки на форумі щодо того чи іншого гравця, тренера, того чи іншого спірного моменту. ІМХО, особливо сильно відрізняється бачення того, що відбувалося у тих, хто грав і ніколи не грав.

Нещодавно задумався: а чому таке різне бачення? І зрозумів: люди, які не грали, бачать процес як би з боку і не розуміють (не відчувають) його зсередини. І це зрозуміло та природно. Це якби я коментував балет, який ніколи не пробував танцювати і в якому "ні бум-бум." Тому стільки різних думок, стільки любителів луческу та миші смолового та хейтерів того ж Кабаєва чи Кадирі, наприклад (часто - це просто "папуги", що повторюють мантри доморощеного АНАЛлітика та блохера).

Таким "любителям" вищеназваних персонажів та хейтерів моя проста порада: візьміть будь-яку статистичну програму, якщо по-іншому не можете зацінити, і подивіться ТТД гравців Динамо Київ. Ви будете дуже здивовані. І у вас мимоволі виникне питання: а що ж нам втирав міша? І навіщо? Іноді опускаючись до відвертої брехні.

Ось міша якраз із розряду тих навколофутбольних людей, які дивляться на гру абсолютно "з боку", не розуміючи правильно жодної дії. Може тому він спочатку купив собі підписку на статпрограму (потім ще одну, і ще одну – патамушта попередні відверто лажали) і дивиться статистику, постфактум намагаючись зрозуміти, що ж відбувалося на полі. Щось типу "їзда на автомобілі, орієнтуючись по дзеркалу заднього виду" Зрозуміло, який це дає результат. Але сектанти вірять і слухають "гуру" :)

А як примирити непримиренних друзів-фанатів, які трактують все по-різному, привести їх до консенсусу? Відповідь проста: та ніяк! Не треба примиряти, хай сперечаються, висловлюють свої думки! Тільки толерантно, з розумінням, що кожна людина бачить світ по-своєму. Може тим і гарний футбол, що є доступним для обговорення практично всім! Це не елітні шахи чи фехтування. Це найдемократичніший вид спорту на планеті!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.07.2023, 16:05
30.07.2023, 16:05
494087 1 auto-dmitro-gudima
auto-274
Автор:
Статус:
Наставник (1330 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 2 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть