Десь в паралельному Всесвіті...

Темы:
Динамо, Оболонь

Цього посту в принципі не мало бути. Бо сам я нічого не бачив, так вийшло. На нього мене підштовхнув Томек (Томар). Як на мене – він виявився правий. Але я не буду нічого коментувати. Дивіться і говоріть самі.

Десь в паралельному Всесвіті дві команди зіграли матч. Одна команда програла і її тренер, а потім і президент, сказали, що суддя їх прибив. Але всі з них посміялися, бо були зайняті висмоктаним з пальця скандалом в іншому матчі. Команда, яка програла в паралельному Всесвіті, називається оманиД. Як називається переможець – неважливо. Важливо, що скажуть вболівальники оманиД в паралельному Всесвіті, коли побачать, чому їх команді не зарахували гол.

Збільшення зроблене для того, щоб ніхто не сумнівався – на другому кадрі м′яч ВЖЕ ПОКИНУВ ногу пасуючого.

Що скажуть вболівальники оманиД з паралельного Всесвіту, коли побачать, за що їх команду позбавили пробиття пенальті вперше?

Що скажуть вболівальники оманиД з паралельного Всесвіту, коли побачать, за що їх команду позбавили пробиття пенальті вдруге?

Мабуть скажуть, що в усьому винне іржаве гівно. Вони завжди так говорять. І не важливо, який Всесвіт.

Теги:
динамо киев новости, оболонь новости

Автор:

Статус: Наставник (2750 комментариев)

Подписчиков: 3

32 комментария
Лучший комментарий
  • Карл Фернандович Мицельмахер - Эксперт
    08.08.2023 23:11
    Было ли "вне игры" у футболиста Одолони без линий VAR мне однозначно сказать сложно. Действия Кабаева, на мой взгляд, могли быть основанием для пенальти. В мяч он не сыграл, а соперника в спину подтолкнул. По второму эпизоду с подозрением на пенальти в ворота ДК был очень хороший повтор во время матча. Повтор не сзади, а сбоку. На этом повторе было видно, что игрок Оболони подгибал ноги ещё до контакта с Бражко. Поэтому желтую карточку за симуляцию и получил.
    • 6
Комментировать