Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

13 - цифра щаслива. Репортаж з одного футбольного матчу

2023-08-24 02:50 Шановні телеглядачі! Наша гра між командами "Вагнер" і "Ахмат" наближається до екватора (бо спека пекельна стоїть), ...

Шановні телеглядачі! Наша гра між командами "Вагнер" і "Ахмат" наближається до екватора (бо спека пекельна стоїть), а рахунок лишається нічийним- 13:13. Цифри, дійсно неприємні для неупередженого вболівальника, але у нас все можливо.


Тренер команди "Ахмат" Кадир Рамзанов готує чисельну заміну: на поле збираються вийти його 3 сини і 10 дочок (більшість з яких народжені не в шлюбі. а за волею аллаха) . У нас все можливо. Але головний чеченський аятолла Карім-еффенді (він же Кирилл, він же Гундяєв - дівоче прізвище явно чеченське) заявив, що закони шаріату забороняють дівчатам займатись спортом, тому уcі доньки (за винятком тієї, що миттєво оголосила себе чоловіком) вирушили за межі поля підтримувати спалахи ритуального вогнища .


Чим же відповість наставник команди-суперника Пригожій Євгєнін?
Він наказав врубити на повну міць Марш Вагнера. Взагалі це марш Плейшнера, чи Шопена, як вважають обізнані меломани, але у нас і не таке можливо.


Ось і фінальний посвіст нашого шанованого арбітра Солов'я-розбійника. Рахунок не змінився-13:13, і всі гравці вкупі з тренерами вирушають за межі футбольного поля, де на ритуальному вогнищі їх гостинно чекає ритуальний казан.
До речі, вибачаюсь за плутанину з іменами та прізвищами тренерів обох команд У нас у пеклі все можливо.

Якщо не вірите, запитайте у наших головних клієнтів- хресного батька "Ахмата" - Путі Володимирова і духовного бацьки "Вагнера" Луки Олексашенка. О, майже забув: сьогодні, 24 серпня 2024-го року для них ми, футбольні чорти, підготували акцію - купання у персональному казані з усіма зручностями. Пірнайте мерщій, панове!


Євген Шрайман


P.S. Сподіваюсь, що ці "герої" опиняться у пеклі вже найближчим часом. А вас, мої друзі, поздоровляю із Днем Незалежності.
Слава Україні! Слава ЗСУ!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть