Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Побачу три зірки над літерою Д ?

2023-09-24 10:54 Бажаю побачити три зірочки над літерою Д на формі киян. Дуже сильно! Тим більше, що для ...

Бажаю побачити три зірочки над літерою Д на формі киян. Дуже сильно! Тим більше, що для цього потрібна лише одна перемога в чемпіонський гонці. Можливо це бажання не дорослої людини, а підлітка, що вперше закохався в футбол, та Динамо , бо я не тільки бачу як грає Динамо у останні роки , а і розумію, що це зробити дуже важко.

Сезон, що почали кияни і дратує, і одночасно викликає позитив, бо суперники в УПЛ теж грають не дуже впевнено і це дає підстави на перемогу в чемпіонський гонці. Але не бачити що гра киян не збалансована, захист дірявий і дуже багато незрозумілих рішень тренерського штабу, точніше, пана Луческу не дуже розумію . Проте багато захоплення від вболівальників після перемог навіть з суперниками, рівня збірної школи. Невже недавні матчи Динамо у ЛК нічому не навчили?

Вчора кияни перемогли, але це не чемпіонська гра. А грали з командою, що тільки-тільки почала грати в УПЛ. Все ж вдалось дотиснути нахабних новачків, але в Динамо немає той впевненості, що колись була головною рисою команди, за всі матчі , що зіграли кияни в цьому сезоні, тільки в одному ( з Ворсклою ) не було голів у ворота Бущана. А хто забув, нагадую, що в Лізі Конференцій кияни теж не грають, бо не вдалось перемогти турецьку команду, навіть у нічию не вдалось зіграти. З одного боку це навіть непогано, бо наразі ніщо не заважає грати в чемпіонаті УПЛ, але сама гра викликає багато питань. Сумно, що пан Луческу або не бачить , що не так в Динамо, що треба робити, або робить дурнів з вболівальників, розуміючи чому захист грає невпевнено, чому навіть перемоги не викликають задоволення вболівальника??? Чому так важко висловити свою думку після гри, а не якусь маячню висловлювати? Чому завжди так ?

Розумію, що простіше розповідати про суддів, що впливають на команду, про великий травматизм, а це щось нове у Луческу, про поганих суперників, що вивчили гру Динамо та успішно грають проти киян, але про особисті помилки я ще не чув. До цього ще додаю небажання румуна спілкуватись мовою країни, навіть російською він не користується. Румунською будь ласка, англійською, залюбки, а мовою країни де наразі працює-- ні! Це що - неповага до країни та її мови, або зарозумілість.? Тому певен, що не всі футболісти правильно слова тренера сприймають . І це після того як в Україні цей пан працює майже 20 років. Можливо декому все це здається дріб’язко́вий , але у футболі немає дрібниць, навіть в мові. Саме ця війна з здичавілими відповідь незгодним.

Після гри Динамо дивився матч Рух- Шахтар. Не кажу що був задоволен грою, але Рух на користь Динамо зіграв. Ось побачив що таке тренер , я не про роль Патріка ван Леувена , а про Пономарьова. Не маючи в команді і футболістів віщої майстерності, як у Шахтарі, западенці зіграли внічию , але не випадково , а по грі. Розумієте, по грі!!! Вилучення Ракитського це відповідь на зневажливе відношення до правил футболу в цілому... Як не згадати Лобановського, який давно зрозумів, що вітчизняні футболісти не мають високого рівня майстерності, тому щоб виграти , потрібні тренерські задумки, рішення , що зводять нанівець особисту майстерність гравців топ-команди. А чому Чорноморець переміг Динамо, невже випаадково ? Та, ні, роль тренера в команді завжди визначальна! Ну, що побачили у тактиці Луческу нового, а не тільки кількість бразильців ( що було в Шахтарі) і саме це дозволяє легко вигравати чемпіонат ?? Де молодь, про яку вже кілька років чую, а вони або йдуть до інших команд, або сідницями лавку гріють... ? Де вони? Як так сталось? Як на мене, Луческу себе виявив з темношкірими футболістами, а потім пара закінчилась, але Суркіс ніяк не може зробити дію до того першого гудзика, що був невірно застебнутий та виконати необхідне. Без цього ні на що не сподіваюсь вже...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.09.2023, 10:54
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1   2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть