Антифутбол у виконанні ДК нікуди не дівся!...

Темы:
Украинский футбол

Саме так! Антифутбол у виконанні ДК нікуди не щез!!! Просто взяв паузу в грі ДК, а в Кубку України знову проявився. Скільки вже було писано та переписано тут на сайті і мною,і адекватними вболівальниками про те,що отой антифутбол Луческу,який з'явився в ДК саме при його появі в ДК,повинен бути випалений каленим залізом в грі команди!

Скільки вже голів динамівці привезли собі від отого дебільного перепасовування не тільки поперек поля на своїй половині поля,а навіть у своєму карному майданчику!!! При відсутності у гравців елементарної технічної майстерності такий "футбол" у виконанні ДК КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ !!! Мабуть таки є шанс більше не бачити цей антифутбол у виконанні ДК лише при зміні тренера... Практично зовсім відсутня швидкісна гра команди,лише епізодично вона виникає,коли швидкі гравці ДК (Дубінчак,Діало, Волошин) намагаються на флангах не затримувати атаку.

Динамо вже програло в цьому році все,що тільки було можливо! Залишився лише чемпіонат України. Але з такою грою нічого не вийде! Назріли зміни в клубі ДК! Великі зміни! І в керівництві клубу,і в тренерському складі,і в селекції клубу!!! Вболівальники без надії сподіваються на краще....

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3266 комментариев)

Подписчиков: 7

Комментировать