Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сумно та соромно

2023-10-06 18:13 По -перше, звертаюсь до прихильників Луческу, яки завжди стають на захист цього, як би містера від ...

По -перше, звертаюсь до прихильників Луческу, яки завжди стають на захист цього, як би містера від критичних висловлювань та думок - , і як вам гра у Житомірі? Невже не сподобалась? Ну, що, побачили , як зроблено ще один крок , як то кажусь москалі " с отріцатєльним знаком" , до чемпіонської перемоги у чемпіонаті.

Дивлюсь на гру Динамо під керівництвом якогось містера і бачу команду збірної заводу, навіть цеху, яка просто грає у своє задоволення , а питання тактичні, кадрові нема кому розв"язати. Дідусь стоїть біля крайки поля волає та це нічого не змінює на самому полі. Команда розібрана, захист номінально є , а здається що його немає. Після матчу футболісти ще відкривають рота та щось на загал лепечуть, мовляв, нам залишилось тільки перемогти в чемпіонаті, може краще мовчати та грати, а не базікати. Сподіваюсь, що скарбнички легендарного тренера теж щось потрапило, бо терпіти знущання над Динамо вже неможливо .

Бачив після поразки скорботні обличчя ще двох дідусів клубу Суркіса та Чохонелідзе, але чому нічого не робиться ? Чому клуб Динамо раніше був притулком динамівських сердец, а тепер нікчем та збитих льотчиків ? Розумію, що для вболівальників кому Луческу сподобається, все нормально, треба потерпіти, команда швидко не будується . Чого чекати , не розумію, бо вже все стало ясно .Дідусь вже давно вичерпав себе повністю як тренер, і краще з онуками гратись. Розумію, що футбол така гра, де програти може кожна команда, але в кожній команді є тренер, тобто він повинен бути, а не тільки рахуватись . Що сталось в Динамо ,чому команда в поточному сезоні програє все, що тільки можливо, нас вже немає у ЛЄ, ЛК, немає в Кубку України , тільки чемпіонат залишився ? Але і в чемпіонаті Динамо так грає, що стає сумно та соромно після чергового матчу. Динамо ще не грало з командами, яки змагаються за медалі, але перша гра з житомирянами що перебувають вище Динамо, показала що проблеми в команді є, але ніщо не змінюється. Куди подівся командний пресінг, командний відбір, швидкість що були візиткою киян, чому наразі головним стало тримати м"яча, що воно дає Динамо? Так, володіння кругленьким у Динамо краще, ніж у суперників, але на табло це ніхто не бачить, там зовсім інші цифри.

Перемен!" — требуют наши сердца. "Перемен!" — требуют наши глаза. В нашем смехе и в наших слезах, И в пульсации вен — "Перемен! Мы ждём перемен!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.10.2023, 18:13
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть