Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Домнул не хоче додому-2 або Румунська шапка

2023-11-12 01:06 Раптова відставка тренера збірної не тільки приголомшила президента федерації футболу острівної держави Палау Гаррі Сікруса. Вона ...

Раптова відставка тренера збірної не тільки приголомшила президента федерації футболу острівної держави Палау Гаррі Сікруса. Вона викликала у нього цілковиту депресію, позбавила сна й апетіту, та змусила скасувати поїздку в гості до рулеток і старлеток Монте-Карло.

-Усе! - категорично заявив він після тижневого мовчання, - Більше ніяких тренерів не запрошуємо!

-А хто ж буде збірну готувати? - здивувались його підлеглі.

-Штучний інтелект, - гордовито проголосив футбольний очільник. - Найсучасніша комп'ютерна технологія дозволить нам отримати сімбіоз Моуріньо, Гвардіоли, Анчелотті, Клоппа та Луческу, і з такою силою нам жоден суперник не страшний. Цьому штучному інтелекту навіть керувати діями гравців не для чого: тільки посилай біострумені тому чи іншому футболісту, а він вже сам розбереться що робити з м'ячем чи з суперником.

...Сікрусівське ноу-хау дебютувало на товариському матчі Палау - Фіджі. Глядачі здивовано спостерігали, що місце тренерського штабу зайняв широчезний екран, на якому з"явилося зображення людини в італійських черевиках, іспанських брюках, португальській сорочці, німецьких окулярах і румунській шапці. Із очей сімбіозу час від часу відлітало блакитне світіння, й усі зрозуміли, що це і є обіцяні біострумені. На 26-й хвилині гри вони дійшли до атакуючого хавбека палайців Вітта Буйо, і він дотепно віддав пас п'ятою найближчому партнеру. Але той, певно, не встиг отримати свою порцію біоструменів, бо побіг у зовсім протилежний бік карного майданчика.

-Думати головою треба! - несподівано екран заволав громовим голосом і різними мовами, але Вітт тільки розвів руками, бо не володів ні італійською, ні португальською, не кажучи вже про німецьку з румунською.

А на 67-й хвилині другого тайму комп'ютерний мізок явно заглючило, інакше як зрозуміти поведінку центрбека Денні Попса, який віддавав м'яч назад воротареві, не помітивши, що позаду нього перебуває форвард фіджійців.

-Comе on, play! - штучний інтелект, як виявилося, володів і англійською, хоча голосом дуже нагадував володаря Золотого м'яча-75. Натхненний цим закликом Попс моторно кинувся навздогін супернику, але той на "Трансфер-маркеті" коштував на 3 мільйони фіджійських доларів дорожче, тому й виправдав свій цінник.

Біострумені знову запрацювали на 75-й хвилині, надихнувши вінгера господарів Алекса Каррі на майстерний удар з вбивчої позиції. Та з вітром жоден інтелект, байдуже штучний чи людський, не завжди впоратися може, тому м'яч кулею просвистів над поперечиною фіджійських воріт.

-Довбень!- комп"ютерний коментар був далеко не інтелектуальним. - Коли додому поїдемо, висаджу тебе з автобуса посеред джунглів, і добирайся як зможеш. - Оскільки це був волинський діалект палайської мови, ніхто спічу не зрозумів.

Зрештою на 84-й хвилині наздогоняючі отримали стовідсотковий шанс врятувати гру. Їхній зірковий форвард Ван Владат продерся, здавалось, на пряме побачення з голкіпером гостей. І раптом чи перечепився за ногу оборонця, чи біострумені неточно спрацювали, та нападник елегантно змахнувши руками , наче королева сінхронного плавання, полетів у обійми трави воротарського майданчика.

-Пенальті! -заволав комп'ютерний геній.

-Пенальті! - підхопили трибуни. А що арбітр? Він неквапливо підійшов до голеадора, що продовжував перебувати у горизонтальному становищі, і з посмішкою помахав біля його очей жовтою карткою.

-Браво, федерація! - екран перейшов на румунську, та цього разу всі зрозуміли про що мова. А далі...сталося щось незрозуміле й неймовірне. У цьому ж супер-розумному екрані виник отвір, звідти на світ божий випала шапка, в яких вівчарі Трансильванії гонять свою отару на пасовище. Усі вболівальники миттю ускочили із своїх місць й кинулися за сувеніром від штучного інтелекту.

  • Овеча отара і тільки, - прошепотів Гаррі Сікрус, який в цю мить на своєму мобильнику замовляв авіаквиток до Монако. Його остання фраза явно не призначалася вболівальникам футбольної збірної з острівної держави Палау.

Євген Шрайман

P.S. Перший репортаж із чарівного острова Палау з"явився у моєму блозі 5 липня 2023-року. Далі буде?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.11.2023, 01:06
12.11.2023, 01:06
525097 0
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2200 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0   1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть