Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що нас в березні чекає?

2023-11-24 11:13 Жеребкування дуже гарно склалось для збірної України. Навіть, передбачити таке ніхто не зміг. Команди Боснії та ...

Жеребкування дуже гарно склалось для збірної України. Навіть, передбачити таке ніхто не зміг. Команди Боснії та Герцоговини та Ізраїлю або Ісландії точно не рівня топ і для збірної України прохідні. Але не треба забувати, що подібне вже було в майбутньому і закінчилось для України погано.

І сам час проведення матчів в березні місяці теж не дуже приємний, але якщо є бажання грати на чемпіонаті Європи, то треба перемагати суперників без умовностей. Нам це під силу!

Після матчу з Італією та того скандального епізоду в кінці гри, Чеферін знову відкрив рота і почалось: Я радий, що три збірні з регіону близкі до виходу на чемпіонат Європи: Сербія, Хорватія та Словенія Я хотів би , щоб Боснія і Герцеговина та Півнична Македонія також пройшли кваліфікацію, але у них немає шансів, Боснія і Герцеговина виступатиме у плей-оф, але так, як вони грають, ... звичайно, я хотів би , щоб якомога більше збірних з регіону вийшли на чемпіонат Європи. ( Александр Чеферін, Футбол України)

Не здивуюсь, якщо цій жереб не випадково так склався для України , бо якось президент УЄФА забув , що він повинен про всі команди Європи думати та іноді язика прикусити, бо потім треба щось робити, для відбілювання головного керівника Європейського футболу. Це тільки думка, але склад нашої групи на тлі гри українців, дає підстави припускати зовнішній вплив на процес жеребкування. Але це умовний гумор, бо Чеферін виглядає клоуном після всіх подій та своїх слів. Головне , щоб Україна перемогла своїх суперників та вийшла на ЄВРО 2024. І це можливо , головне футболістам і тренерському штабі не наробити помилок і своїх вболівальників порадувати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.11.2023, 11:13
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть