Первый динамовский паб

Сьогодні відбувалась доволі цікава подія - розпочав свою роботу перший динамівський паб. На відкриття (читай на перегляд матчу Мансіті - ВКДК) було запрошено всіх, хто останні кілька днів/тижнів/місяців допомагав в оформленні цього затишного приміщення, а також їх друзів.

Багато чого ще не завершено на 100% і буде допрацьовуватись найближчим часом, але вже зараз стіни оформлені динамівськими картинами і синьо-білими ліхтариками, в туалеті можна витерти ноги об Срну і помочитись на лого Чорноморця. В наявні як стікери, так і фанзіни. Одразу попереджу, що для тих, хто в Полтаві кричав "20 гривен это дох*я" заклад здасться дещо недешевим, але готують смачно і ціни в принципі не вищі за подібні паби в центрі міста.

15 хвилин від стадіону - і після домашки можна буде переглянути запис гри за келихом пива (але квас скоро теж завезуть, і тоді всі будем пити квас!). Перед трансляцією будуть демонструватись ролики від V.D., правильна музика теж вже є в наявості. На наступній домашній грі на секторі можна буде отримати флаєри, які потім міняються на картки з 5% знижки. З усіх коштів, що будуть проходити через ці дисконтні картки, певний відсоток буде капати в общак біло-синього двіжу...

Автор: (Dynamo_s_Dnepra)

Статус: Наставник (3639 комментариев)

Подписчиков: 2

63 комментария
Лучший комментарий
  • a ad(Avar) - Опытный писатель
    18.03.2011 18:28
    если рекламу пустил , то адресок бы оставил хоть
    • 7
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии