Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Два тайми- два Динамо

2023-12-08 06:52 Вчора побачив два Динамо . Одне в першому таймі, яке приємно здивувало, друге- після перерви, але ...

Вчора побачив два Динамо . Одне в першому таймі, яке приємно здивувало, друге- після перерви, але здивуваня змінилось на роздратування. Саме в першому таймі Динамо нагадало те саме колишнє Динамо коли було видно риси справжньої команди біло-блакитного кольору- швидкість, використання пресінгу , стандартів та цікавіих комбінаціїй.

Повне задоволення від такої гри! Після першого тайму , та ще маючі більшість, передбачав розгромний рахунок і спокійне закінчення матчу , але те що побачив після перерви , ще більше здивувало та дуже засмутило. Гра перетворилась на те, що зовсім недавно бачив та саме це дратувало своїми діями. Навіть, здалось, що Шовковському зателефонував особисто Луческу та дав пораду, як треба грати і Динамо почало виконувати ці настанови.

Розумію, що нагадування колишнього тренера Динамо дратує його прихильників й досі, але вибачайте, це він привчив Динамо саме так грати. Що я побачив , так це повільне пересування футболістів Динамо, робити щось дуже схоже на дії удава, який свою жертву спокійно придушує, але в нашому випадку було багато метушні біля карного майданчика суперника , тримання м"яча, та відсутність гольових моментів. Який це удав, це ж імітація його дій . А те що захист сьогодні є не самою надійною ланкою , ми побачили ще в першому таймі , а у другому , саме дії захиста змусили нервувати, бо , коли харків"янам знову вдалась швидка контратака, рахунок став слизький. В позіційній грі, в яку почали грати динамівці , помилки захисту завжди призводять до неприємностей, що і сталось ще раз.

Не думаю, що кияни таким чином зберігали рахунок, бо з таким дірявим захистом робити це небеспечно. Але що сталось, чому так грали після переви не розумію. Добре, що центральний захисник Дячук на останніх хвилинах зробив рахунок , що заспокоїв мене, але все ж головний обов"язок захисника робити все, щоб суперники не турбували воротаря І ще, здивувався заміні на 90 хвилині, це ж повна копія того містера, якого почали забувати, а знов про нього нагадали. Дивлюсь на таблицю і від кількості забитих киянами голів радію, але кількість пропущених викликає занепокоєння, бо це про незбалансованість атаки та захисту просто волає. Добре, що вчора все закінчилось в нашу користь, але ще багато що змінювати в команді та працювати несамовито, щоб друге коло чемпіонату не викликало занепокоєння та не довелось приймати заспокійливе, бо нерви не залізні.

Якщо б вчора цей пост почав писати, киянам точно було непереливки, а сьогодні трохи заспокоївся і своє бачення вісловлюю без емоцій, що вчора переповнювали. Розумію, що важко перебудувати команду , та не тільки команду, все що стасується змін завжди нелегко робити. Але світло на горизонті видно, поки проблисками, але ж воно є. Сподівюсь, що у Шовковського якщо не все, то нехай багато в чому вийде. Бо нема сил бачити незрабне Динамо, яке , навіть не можна порівняти з минулим... І чути пояснення, мовлял час іншій, гравці не ті, сусід збожеволів остаточно... Що сталось, та чому Динамо десь біля плінтуса всім давно відомо., так що досить пояснень. Треба працювати в Динамо а вболівальникам не брехати навіть собі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.12.2023, 06:52
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть