Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Артем Довбик | Розбір дій з матчу «Бетіс» — «Жирона» (ВIДЕО) Выбор редакции

2023-12-22 21:30 Артема Довбика, здається, не повідомили про те, що "Жирона" виступає не в Українській Прем’єр Лізі, а ... Артем Довбик | Розбір дій з матчу «Бетіс» — «Жирона» (ВIДЕО)

Артема Довбика, здається, не повідомили про те, що "Жирона" виступає не в Українській Прем’єр Лізі, а в одному з найсильніших чемпіонатів світу. Інакше важко пояснити, як так вийшло, що за графіком результативних дій, Артем станом на зараз випереджає свій минулорiчний графік результативності УПЛ: 15 результативний дій (11+4) у сезоні 2023/2024 і 14 (12+2) у сезоні 2022/2023.

Тим не менш, Я, все ж таки, спробував розібрати найбільш показові елементи гри цього виконавця. І спойлер: не все так гладко.

Взагалi рекомендував би одразу дивитись саме вiдео, так як на ньому iде голосовий супровiд, але якщо це не дуже зручно або хочете мати загальне розуміння, про що йдеться на ньому, пропоную ознайомитися з прикладами, якi навiв нижче.

Епізод 1. Довбик відкривається у зону перед центральними захисниками, у якій його ніхто не зустрічатиме і пропонує себе під передачу від партнера, який зараз із м’ячем.

Але Торре не віддасть, Довбик реагує на це, все ж, роблячи відкривання між захисниками, проте момент вже буде втрачено, і в результаті, Довбик все одно отримає пас у недодачу, перспективність якого буде на порядок нижчою, ніж якби він стався одразу.

Відповідно, наступ буде розвернуто на фланг і вертикальної атаки не станеться.

Епiзод 2.

Атака Жирони протікає правим флангом, Коуту отримує умови для виконання навісної передачі, передачі низом або прострілу; троє захисників Бетіса розташовуються у лінію, Довбик буде єдиним гравцем Жирони у штрафному майданчику, і, судячи з його положення, він наче має або набігати на дальню штангу, або ж набирати хід та вриватися у центр штрафної.

Захисник Бетіса робить оберт головою, помічає його у себе за спиною, і розпочинає рух на випередження.

Довбик, у свою чергу, розганяється і збиває захисникам усі орієнтири цим діагональним рухом, опиняючись на ближній штанзі, і навіть виграючи доторк, відкриваючись на передачу. Але у підсумку буде зафіксовано справедливий офсайд, хоча сам по собі рух у потрібну зону із максимальним заплутуванням суперників, заслуговує на увагу.

Дивiться повне вiдео:

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.12.2023, 21:30
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (55 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Испании Алавес Сельта 3 : 0 Закончился
Атлетико Атлетик 3 : 1 Закончился
Кадис Мальорка - : - 28 апреля 15:00
Гранада Осасуна - : - 28 апреля 17:15
Вильярреал Райо Вальекано - : - 28 апреля 19:30
Бетис Севилья - : - 28 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть