Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

0...1...5 ! цікаво , що це за прогресія

2024-01-31 08:40 Після двох поразок Динамо, нарешті третя гра Динамо з Пахтакором порадувала та ще як. Розумію, що ...

Після двох поразок Динамо, нарешті третя гра Динамо з Пахтакором порадувала та ще як. Розумію, що Пахтакор зовсім не той, що пам"ять тримає з минулого , але і Динамо теж змінилося. Тому дуже приємно дивитись на гру улюблених футболістів, коли вони перемагають. Немає значення, що то за матч - офіційний, або товариський, головне перемога.

А коли ще багато голів супернику відвантажили і при цьому лише один пропустили, чудовий настрій на весь день .

Погано, що не кожного разу вболівальники киян задоволені , але це теж зрозуміло, бо проблеми в команді та клубі мають системний характер не з вчорашнього дня . Подолати їх швидко та безболісно не вдається вже не перше десятиліття, тому живемо надіями на краще і навіть після провалів очікуємо на позитив. Інша справа, що в механізмі Динамо щось зламалося, і нікому поки що не вдається знайти що саме , щоб відновити нормальну роботу всієї конструкції. Багато чого перепробовано у клубі, але і сьогодні живемо надією, що тепер черговому тренеру команди Шовковському вдасться це зробити. Бо тільки сподівання на краще ще залишились.

Бажаю та вірю, що ця перемога надихне киян і вони ще не раз вболівальників порадують у матчах не тільки підготовчого періоду, а і в офіційних іграх чемпіонату УПЛ. Відкладені матчі Динамо повинне вигравати без жодних умовностей та надій, що суперники обов'язково на шляху до перемоги в чемпіонаті втратять очки. Ці пропущені ігри слід вважати перепусткою до шляху, що веде до золотих медалей. Хоча сама перепустка тільки відкриває можливість бачити блиск золота, без неї всі шанси перетворюються на туман. Така ціна пропущених торік матчів. А далі вигравати та вигравати у всіх .Так що тепер доведеться докласти більше зусиль, адже на початку сезону всі суперники в непоганій формі, бадьорі і зрозуміло, що просто так віддавати очки не збираються.

Сподіваюсь, що подальші ігри підготовчого періоду стануть гарною можливістю досягти необхідної форми, щоб надолужити умовно втрачене і в гонку за золотом влитися на перших ролях. Ну, немає іншої можливості виграти чемпіонат, сьогодні так сталося, що не тільки наші закляті друзі можуть та бажають змагатися з Динамо, а й ціла низка охочих це робити, вже вишикувався в чергу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.01.2024, 08:40
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть