Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нічия, яка краще ніж перемога

2024-02-10 08:10 Вчора Динамо зіграло з рахунком 1-1 , але сама гра , точніше, те , що відбувалося ...

Вчора Динамо зіграло з рахунком 1-1 , але сама гра , точніше, те , що відбувалося на полі, сподобалось. Нарешті, команда грала з суперником, який бажав перемогти киян, а Динамо бажало перемогти теж. На мій погляд, незважаючи на нічийний рахунок , ця гра більш корисна, ніж перемога над Пахтакором та Лієпаєю з великим рахунком.

Тому гра з Шкендією була найкраща в цьому році. Розумію, що ще дуже багато питань до тренера, до гравців, але хлопці на полі не тікали від боротьби, робили все, щоб перемогти, але не сталось , як бажалось.

З балканцями Динамо завжди грати важко. Тому і ця гра була місцями грубою, частково навіть жорстока, або немилосердна, але це все ж таки футбол, в якому жодна команда не бажає поступитися. Звідси просто величезна кількість жовтих карток і, якби суддя до кінця реагував на всі порушення, не здивувався , якщо б на полі на останніх хвилинах залишилися неповноцінні команди з двох сторін. Думаю, в чемпіонаті УПЛ суперники не віддадуть очки киянам без бою, тому треба звикати до подібного. Якщо, звичайно у киян , є бажання виграти чемпіонат. Так що, треба готуватись до боротьби на кожному клаптику поля.

Цікаве спостереження - деяки гравці Динамо грали без без захисних щитків, тобто в шкарпетках і без гетр, що було добре видно спочатку , але коли грубість стала нормою, то Царенко, який давно грає без щитків, вийшов на поле у повноцінному екіпіруванні. Мабуть, злякався дій суперника, і щоб не отримати травму , зробив саме так, але чому просто не виконувати вимоги правил гри у футбол, я не розумію. До речі, останнім часом досить багато футболістів і не тільки Динамо, вважають за краще грати без захисних щитків, в шкарпетках, бо тільки гетри захисні щитки приховуют , хоча цим порушують вимоги правил гри, а судді ніяк не реагують на це.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.02.2024, 08:10
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть