Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

І знову тіж граблі?!

2011-04-16 09:33 Згадайте як грало ДК коли прийшов Газаев на перший сезон!Декілька яскравих перемог ,перехід шеви перетрубація з ...

Згадайте як грало ДК коли прийшов Газаев на перший сезон!Декілька яскравих перемог ,перехід шеви перетрубація з помічниками ГТ і от тобі весняний спад у грі втрата чемпіонства коротше кажучи сезон з 1  трофеєм.Далі гірше у команді  повністю зруйнований мікроклімат пішли поразки від кожної команди яка хочаб трохи давала бій,гаразд якщо не поразки то мирові угоди!!! Доречі вагомий вклад в тесті команди на готовність я б назвав такий собі лакмусовій папірець для ДК є Металург (Зп) а для шахтара Оболонь (К)!!!Знову пропоную повернутись до тієї весні коли Грізний механізм "Золотого " флагману ЧУ почам зупинятися, так от тоді НАШ корабель зустрівся з підводною лодкою у степах Запоріжжя(Таврії),так можна списати на фарт сталеварів та нездаеться вам що саме там стало ясно що команда якщо невтратила зуби то як мінімум показала що болить!!! І от знову весна ,знову сталевари боряться за віживання тобто точніше агонізують і знову тест провалено !Багато хто буде говорити про супер мотивованість гравців сталеварів ,про те що випустили  другий склад, про коротку лаву,про те що аліев з мілевським багато пропустили итд. якщо все це правда то постає декілька питань:

1)Чому напів другий склад менш мотивований ніж основа?

2)Що Аліев робе на офіційних іграх якщо він провалив підготовку?

3)Навіщо випускати гравця який ще незовсім відновився?

4) Що трапилось з командою?

Як на мою думку аліева купили зарано,я не говорю що він поганий гравець просто чи варто було повертати його так швидко ,поперше літом він би був дешевший,прошов підготовку з командою, деб довів кожному а не тільки паличу що він кращій! А так виходить от я такий чудовий я хочу грати бо тітка Ольга мене ображає!Ну  купили і купили але навіщо його випускати за основу ,хайби грав за дубль разом з кравцем ,каддурі ,і молодьбі краще грала і росла швидше,і їм якась практика була! І отримуемо ,що воротар вже кричить про те що в команді почалась зіркова епідемія!

Юрій павлович повинен був змотивувати гравців хоча ні ,Ті хто виходили повинні були розуміти що це їх шанс і литіти з усіх ніг топити цю субмарину яка так чи інакше потоне!!!А що ми бачили одні біжать інші стоять!

 Так щодо Кравця він буде лідером команди так чі інакше!Молодому нападнику потрібна довіра і наша віра з вами на трибунах!Чому ?

Пояснюю-гравець отримував травми важкі через це втратив впевненість у собі і деякі професійні вміння потрібно відновити!Памятаете валенсію?І скажіть що я помиляюсь!

І на останок мені здаеться , що мікроклімат руйнується через аліева,і зіркову хворобу деяких гравців

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.04.2011, 09:33
DINAMOVEC1998
Автор:
(DINAMOVEC1998)
Статус:
Опытный писатель (379 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Реал С-дад Валенсия 1 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи - : - 17 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть