Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Очікувані зміни в таблиці почались

2024-03-04 09:37 Минуло всього два тури нового сезону, а , а ситуація у футбольній таблиці стає більше схожою ...

Минуло всього два тури нового сезону, а , а ситуація у футбольній таблиці стає більше схожою на реальний рівень команд. Ті, пробачте за грубість, вискочки, що після першої половини чемпіонату були на перших ролях, почали втрачати очки і як наслідок, позиції в таблиці. І це не дивно, адже в принципі будь-яка команда може перемогти навіть лідера, але пройти всю дистанцію чемпіонату без втрат складно, якщо нездійсненно.

І вся справа не лише в ролі тренера чи рівні футболістів, команда – це цілий комплекс ідей, виконання, впевненості та здатності грати у дорослий футбол за будь-яких ситуацій. Якщо простими словами, то в командах , що очолили таблицю після минулого року, немає колишньої впевненості, немає надійності і, як наслідок, почалися втрати... Спочатку Поліся втратило очки, а вчора лідер Кривбас , як то кажуть, в одну хвіртку програв кротам і практично без шансів.

Все ж таки криворіжці всю першу половину чемпіонату грали як їм хотілося, точніше, як хотілося тренеру, а гравці вдало виконували всі його вимоги , не зустрічаючи сильної протидії, бо ніхто не очікував від Кривбасу такої спритності. І не випадково опинилися на самій вершині таблиці, але коли потрібно було грати у дорослий футбол, де від суперника можна і треба чекати всього і бути на двісті відсотків готові до цього, , команда, як та кулька , що після першого проколу здулася, кинула до кінця виконувати вимоги тренерського штабу і результат очевидний. Там футболісти не добігли, там не догледіли , проте п"ять голів спіймали у свою сітку, відвантаживши супернику всього двійку.. Дорослий футбол, це коли від суперника очікуєш чого завгодно і готовність протидіяти на найвищому рівні та будь-якої миті присутня .

Кроти, звичайно не змінилися і для них перемога за будь-яку ціну головне гасло клубу , але все ж таки Нордшелланд так і не навчив нічому Кривбас, а кроти , як завжди наплювали на феєр-плей і використовували штрафний за повного потурання суперника, бо ніхто не очікував подібного.. Хто ж думав, що умовні господарі поля настільки підлі, що їм начхати на джентльменську поведінку, хоча в принципі правил футболу не порушили. Сумно, що автор голу нічого поганого не бачить в ситуації, коли була розіграна комбінація , бо ніхто з кривбасівців не очікував такого, бо здається, перебували в тенетах дитячого футболу, де на першому місці повага до суперника , при цьому без судді чули один одного.

І сьогодні таблиця трохи змінилася, а якщо ще кротам додадуть за матч із Олександрією три пункти замість одного отриманого, то кроти піднімуться ще вище. Недаремно коментатор матчу декілька разів підкреслював, що КДК додасть заклятим друзям ще два пункти. Чекаємо.

Динамо важко вирвало у Чорноморця три очки і продовжує гонку за золотими медалями, але до гри питань багато. Перші хвилин 15 кияни нагадали те саме Динамо, але потім гра стала рівною і лише помилка воротаря моряков та вдала позиція Шепелєва при добиванні м'яча , виявили переможця матчу. Чому так сталось, не знаю, я не маю до команди ніякого відношення і що вони роблять на тренуванні, що їм каже Шовковський мені невідомо . Тепер головне, не втрачати очки, особливо у пропущених матчах, а в чергових перемагати суперників. Інакше не бачити третю зіроньку над літерою Д, таку бажану , таку очікувану...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.03.2024, 09:37
04.03.2024, 09:37
558365 4 alyar, manumi, eugene01, bam73
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ - : - 1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть