Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Промес і проміс-ленд

2024-03-17 22:48 Ви чули: Примуса заарештували в Абу-Дабі? Взагалі, не Примуса, і навіть не Примата, а Промеса, і ...

Ви чули: Примуса заарештували в Абу-Дабі? Взагалі, не Примуса, і навіть не Примата, а Промеса, і не в Абу-Дабі, а в Дубаї, та яке нам до нього діло? Нехай Емірати екстрадицією переймаються, Нідерланди камеру готують, а росіяни турбуються як повернути на свою "землю обітовану" (англійською "проміс-ленд ") іменитого спартача, який у себе на батьківщині спартачив на 4 з половиною роки ув'язнення.

Контрабанда кокаїну карається навіть у ліберальних Нідерландах. Та які вони ліберальні? Куди їм до росії, що стала справді землею обітованою для тих, кого вдома буцегарня чекає. Як, приміром, ще один нідерландець на прізвище Влут. Грає собі за "Урал", вболівальники на ура сприймають, а чи багато з них знає, що він насмерть дитину збив, і не чекаючи суда... так-так, вирушив за тридцять земель. Спершу до "Астани", а потім до більш гостинної Росії.

Гостинність у цій країні не знає меж. Вже дискваліфікованого Поля Погбу кличуть грати. А він, дурень, дарма що чемпіон світу, ще носом крутить. Зовсім від допінгу очманів. Ось Дані Алвес спить і бачить як із тісної камери переміститися до затишної квартири з видом на Москву-річку. Навіть про самогубство плітки став поширювати. А раптом злякаються й на волю випустять. А там вже й нова батьківщина чекатиме, де буде він Данилом Алвестиніним, ще й гратиме у свої 40 років на радість фанатам, які в пориві екстазу кидатимуть йому банани з трибун. А що дівчата в пориві екстазу робитимуть, й сказати соромно.

До чого це я все пишу? Кому потрібні всі ці промеси та алвеси? Та й мені воні не цікаві. Хіба як доказ, що в одній супердержаві полюбляють злочинців. І мова не тільки про футболістів а й про тих, кого вже вп'яте обирають президентом.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.03.2024, 22:48
17.03.2024, 22:48
562693 0
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2190 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть