Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Лопата для Сашка

2024-04-15 23:46 Знаю одного чолов'ягу з Балкан, що зумів поєднати дві діаметрально протилежні професії. Зранку він працює у ...

Знаю одного чолов'ягу з Балкан, що зумів поєднати дві діаметрально протилежні професії. Зранку він працює у пологовому будинку акушером: витягує немовлятко самі знаєте звідти, перерізає пуповину, і передає малюка втомленій, але щасливій жіночці. А опівдні він вже на міському кладовищі могили копає, і так хутко лопатою орудує, що невдовзі стає від поту мокрим, наче вранішне немовля.

"Не може такого бути", - заперечить той, хто з логікою дружить. Але яка до біса логіка, коли ім'я цього чолов'яги Александер Чеферін. Він-він, головний уєфовський акушер, днями урочисто оголосив про народження "турніру розвитку" за участю збірних росії (U-16), а також Сербії, Казахстану та Гани. І пройде він у славному місті Волгограді, якому ніяк не повернуть грізну історічну назву. Це вранці.

Опівдні ж, згадуючи про свою другу іпостась, пан Чеферін із лопатою в руках із сумом визнав , що проект Суперліги Європи практично похований. Та грець із цією Суперлігою, куди наше "Динамо " може потрапити тільки коли Суркіси продадуть клуб шейху. Якщо цьому шейху вдасться завчасно втекти з божевільні.

А ось з "турніром розвитку" варто розібратися . Серби - це зрозуміло: братушки, як без них? А Казахстан? Географічно ніби належить до нашого континенту, і грає в європейських турнірах. Але ж назва країни дещо напружує. Мимоволі виникають асоціації з Таджикистаном, Афганістаном, Пакистаном, та іншими "станами". Чи не записали казахів помилково до азіатів, й запросили саме щоб надати цим змаганням дещо "міжконтинентального" звучання. Хто там у світі повірить, що казахи самі що не є європейці?

Тепер щодо Гани. Тут і зовсім сумнівів не буде, якщо поглянути на чаклунів шкіряного м'яча з цієї великої футбольної держави. Отже, всі континенти у гості до міста-героя на Волзі? Ні-ні, не вистачає південноамериканців та представників тихоокеанського басейну. Будьте певні: за цим у Сашка Чеферіна справа не стане. Йому ще 3 роки тягнути уєфівську лямку, тож і географію розширить і вікові категорії теж. За U-16 підуть 17, 18, 19, 20, а там і дорослі підтягнуться. І увійде акушер-могилокопач із Словенії до історії як великий борець за розвиток європейського і світового футболу .

А може не варто перерізати пуповину мертвонародженого немовляти, вельмишановний президент УЄФА? Краще вирийте могилу цьому недорозвинутому турніру розвитку, і вмийте руки. Якщо ж лопата потрібна - ми на неї скинемося. Чому б не допомогти хорошій людині?

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.04.2024, 23:46
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2197 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал - : - 30 апреля 22:00
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть