Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Змагання, в яких ми брали участь

2024-05-15 10:14 Одне з невеликих досягнень совка - це безкоштовні спортивні секції для дітей. Були і футбольні, були ... Змагання, в яких ми брали участь

Одне з невеликих досягнень совка - це безкоштовні спортивні секції для дітей. Були і футбольні, були легкоатлетичні, були секціїї з боротьби. Я трошки позаймався легкою атлетикою, та вільною боротьбою. Зимою з однокласником ходили на боротьбу, а потепліло - хлопці в футбол грають, а ми на боротьбу? Так і не став олімпійським чемпіоном.

Хлопці ходили і на важку атлетику. Вони в шкільній столовій брали подвійні, потрійні порції.

В школі на уроках фізкультури в основному хлопці грали в футбол, дівчата в волейбол. Наша вчителька фізкультури дозволяла (звали її Віра Йосипівна, курила біломор). Тільки іноді здавали нормативи з бігу, стрибків. Гранату кидали.

Були змагання районні серед шкіл, досить масові. Грали в "шкіряному м"ячі" так називалось змагання з футболу. У нас в школі не було великого поля, грали на гандбольному, вийшли на велике перший раз і влетіли само собою.

Грали в волейбол на першість району. Змагання були зимою, у нас в школі не було спортзалу. Тренувались в мороз на вулиці. І виступили досить непогано. Трошки про форму в усіх цих змаганнях вона була однотипна - кеди (коштували 4 рублі) і спортивний костюм (забув як називається та тканини, з якої він був зшитий). Кольор був один - темно-синій. Основною прикметою цього костюму були відтягнутість на колінах. Грали в волейбол і дівчата в цих костюмах. Грали простенько - просто намагались перекинути через сітку. А гравці однієї з шкіл грали в однаковій формі (труси і футболки). Ну і ці круті дівчата щей не просто перекидали м"яч а били по ньому в стрибку.

На змаганнях по легкій атлетиці теж так було - хто в спортивних костюмах, хто в крутій формі в шиповках. Адідасів правда не було. В секторі для стрибків в довжину з нами змагався лось десь під 1.80, 1,90. Ну і ми в основному до 1,70. Ну і результати звісно - у мене, наприклад, 4,50, у нього біля 6 метрів.

ЗЫ. Хотів знайти зображення того спортивного костюму. Не вдалося. Мабуть тоді ще не було фотоапаратів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.05.2024, 10:14
15.05.2024, 10:14
578898 1 edvard
kna
Статус:
Эксперт (35519 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига конференций Олимпиакос Фиорентина - : - 29 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть