Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Артем Довбик. Вітаємо справжнього патріота України!

2024-05-27 03:15 Український футболіст Артем Довбик, що грає в іспанській Ла-лізі за клуб "Жирона" постійно забезпечує кілька бригад ... Артем Довбик. Вітаємо справжнього патріота України!

Український футболіст Артем Довбик, що грає в іспанській Ла-лізі за клуб "Жирона" постійно забезпечує кілька бригад ЗСУ fpv-дронами, квадрокоптерами, автомобілями, генераторами та всім необхідним. І Артем, і його батько та агент - дуже скромні люди, які ніколи не афішували свою допомогу, але вона надходить давно і у великих об'ємах.

У своєму дебютному сезоні в Ла-лізі Артем не тільки повторив досягнення легенди українського футболу Андрія Шевченка, що виступав за італійський "Мілан", у 24 забитих м'ячи за сезон, а й став найкращим бомбардиром іспанської Ла-ліги. Це феноменально, бо тривалий час це звання почергово ділили між собою такі зірки футболу, як Мессі та Роналдо.

Давайте привітаємо нашу українську зірку футболу з цим досягненням та з потужним дебютом в Ла-лізі, що дозволило його новому клубу "Жироні" вперше в історії вибороти право грати у Лізі чемпіонів! Браво, Артем!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.05.2024, 03:15
auto-yevgeniy-
Автор:
Статус:
Эксперт (7894 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Евро-2024 Австрия Франция 0 : 0   17 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть