Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

1-й день Євро-2024 | Німеччина vs Шотландія | Розбір голів Выбор редакции

2024-06-15 17:39 Вирішив зробити власний щоденник Євро2024, основою якого стануть розбори голів на кшталт тих, що вже робив ... 1-й день Євро-2024 | Німеччина vs Шотландія | Розбір голів

Вирішив зробити власний щоденник Євро2024, основою якого стануть розбори голів на кшталт тих, що вже робив у цьому блозі. Їх буду публікувати на своєму ютуб-каналі у відеоформаті. Перше відео вже є, частково знайомлю вас із ним у друкованому виглядi.

Якщо казати про суб'єктивні враження, то хотілося побачити якийсь спротив від збірної Шотландії, а таке одностороннє побиття дещо зіпсувало враження свята футболу. Натомість, ця гра подарувала одразу велику кількість голів із бездоганно виконаним завершенням. Тож, тепер до об'єктивних речей.

Перший гол закладає певний тренд, якому цей матч буде слідувати вподовж всієї дистанції – шотландці навмисно не пресингують Крооса, не закриваючи м'яч.

Самовбивці. Без жартів, це дуже погана ідея навіть для висококласних команд, не кажучи вже про шотландців, які не можуть із п'ятіркою якісно закрити фланги, аби там наодинці не розгулювали гравці.

Звісно, це сталося не без "допомоги" Німеччини – німці наситили зони між захисниками – Мусіала відкрився у внутрішній коридор перед Робертсоном, що змушувало того триматися вужче до партнерів і залишати фланг порожнім.

А Хаверц навантажував Тірні і Хендрі.

Гюндоган, у свою чергу, звільнив своїм рухом зону для вбігання Вірца, забравши із собою Каллума Макгрегора. Таким чином, зона перед штрафною опинилася повністю порожньою – Макгрегору довелося сідати до захисників, а партнер по лінії півзахисту був занадто далеко, аби підстрахувати.

Проте Макгрегор хоч і позначив, що ніби супроводжує Гюндогана, але на ділі, якби відбулася подача до штрафної, саме німець з високою долею ймовірності був би першим на м'ячі. Аби цього не сталося, захиснику Шотландії довелося самому висуватися на Гюндогана, аби в разі чого йому завадити, і ця дія призвела до певного ефекту доміно – захист Шотландії посунувся ліворуч (зі сторони воріт) на одного гравця, тож Портеус, який перед цим цілком би міг закрити від Вірца 14 зону, замість цього був змушений грати із Хаверцом. Адже його партнер по захисту переключився на Гюндо.

Тож, єдиним, хто міг би тут виручити збірну Шотландії, був правий захисник Релстон. На його фланзі не було ніякої загрози, тож його зміщення у зону опорного напрошувалося, але він запізно зреагував, тож, Вірц опинився із м'ячем на самоті. Слід також відзначити, що попри непоганий кут огляду, Ангус Ганн діяв не найкращим чином – почав стрибати з місця, і, звісно ж, не дострибнув так, аби більш твердо поставити долоню на шляху у м'яча.

Також дивіться розбір решти голів на відео:

Очiкуйте на розбори голiв з наступних матчiв, далi буде

Автор: Telegram-канал SpielRate | Iнший Футбол

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.06.2024, 17:39
15.06.2024, 17:39
586874 1 igorok9526091995
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (64 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 15
Топ-матчи
Евро-2024 Хорватия Албания 2 : 2 Закончился
Германия Венгрия 2 : 0 Закончился
Шотландия Швейцария 1 : 1   19 июня 22:00
Словения Сербия - : - 20 июня 16:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть