Наші не грали на перемогу!!!

Темы:
Украинский футбол

Якщо тут будуть писати ,що наші грали на перемогу,-НЕ ПОВІРЮ!!!! Нікому! Навіть Реброву!!! Бо на перемогу так не грають! Навіть козі було зрозуміло, що словаки з румунами зіграють у нічию! А нашим треба було грати ТІЛЬКИ НА ВИГРАШ! Як нормальна команда повинна грати на виграш???

1) Грати у швидкісний футбол,а не пішки з першої хвилини перепасовуватися поперек поля на своїй половині та обрізаючись,чудом не привізши собі голи.

.. 2) Довбик далеко не той ,що грав у Жироні. Ні пасу,ні прийому !!! Найслабша ланка у збірній! А в парі з ним і Судаков! Який не грав,а продавав себе!!!Чому розхвалений всіма Ребров не дав Ванату зіграти хоча б тайм??? 3) Багато в чому вилетіти нашій збірній допомогли недолугі журналісти,які не компетентно писали про прохід аж до фіналу!... 4) Лише останні хвилин 4-5 наші грали в той футбол, в який мали грати з самого початку! 5) Тепер років 5 наші гравці мають можливість подумати,чому так сталося, до наступного відбірного циклу. Бажано з новим толковим тренером!!!...

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3273 комментария)

Подписчиков: 7

1 комментарий
Лучший комментарий
  • - Phoenix - Наставник
    27.06.2024 00:17
    Я написал комментарии к Вашему блогу, а Вы залепили их минусами Идите Вы нах ..
    • 2
Комментировать