Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гарно чи все ж погано?

2024-06-28 10:55 Перш ніж щось говорити про нашу футбольну збірну імені Реброва, пропоную всім почитати цю статтю. Вона ...

Перш ніж щось говорити про нашу футбольну збірну імені Реброва, пропоную всім почитати цю статтю. Вона дуже цікава! ( https://sport.ua/uk/news/690978-ne-vsi-treneri-korisni-chi-varto-zvilniti-rebrova-za-proval-na-yevro) Вона багато про що говорить, якщо не більше. Але тільки для тих, хто здатний мислити і дивитися в майбутнє вітчизняного футболу, це дуже хороша підказка-що робити далі.

Я далеко не фахівець з оцінки футболістів та тренера, але все ж бачу як грає збірна і можу навіть без емоцій висловити своє ставлення до гри та результатів, а після того, як гравці та тренер почали виправдовуватись, розумію, що помилки не може бути. На ЄВРО 2024 наша команда зіграла несподівано погано і результат виступів не задовольняє чисельних вболівальників. І це так само очевидно, як і розуміння того, що нам дуже далеко до топ збірних і грати з ними на рівних можна лише у разі відвертого везіння.

А чому так , розмова не на одну пляшку горілки та напевно ще пігулки потрібні, бо спокійно спостерігати як на наших очах творяться неподобства у футболі, просто неможливо. А потім ще нам в очі кажуть, що все нормально, це ми не розуміємо нічого в цій грі і треба слухати професійних товарішів, бо тільки вони розуміють що та чому так сталось. Інші повинні мовчки сприймати їх висновки , та чекати. Тож не здивований великою кількістю обурених коментарів, статей, видиків і всі вони присвячені нашій збірній, яка не виправдала очікувань. На всіх сайтах, навіть далеко не спортивних, досі триває суцільний потік негативних думок, поглядів різного спрямування, адже від нашої збірної вболівальники чекали на інше, але те, що сталося, вразило наповал любителів футболу України.

Так, є й такі, хто вважає випадковістю провал збірної і потрібно Реброву продовжувати працювати з командою, адже вже у вересні розпочнуться поточні ігри Ліги Націй та потрібно бути готовим до них. Ось тільки всі, хто бачив ігри збірної за період, коли Ребров її очолив, назвіть хоча б один матч, який вразив своїм блискучим змістом, і, звичайно, результатом, який хочеться досі дивитися, дивитися, дивитися... Ми бачили завжди теж саме - повільна гра з контролем м"яча, обмежена кількість ударів по воротам і . як наслідок, мало гольових моментів та і саме голів. Гра важка, напружена та дуже нервова, я так і не побачив посмішок на обличчях футболістів, що грають з задоволенням, бо здавалось, що вони пару вагонів розвантажують перед грою і втома валить з ніг. А ще суперник чинить опір, тут вже не до посмішок. Я не приймаю рішення, хто буде тренувати нашу збірну, але не хочу бачити, як посадовці прилаштовують своїх друзів на тепле місце тренера збірної , де непогана заробітна платня , а інше нікого не цікавить... А вболівальника цікавлять тільки гра та результати. Моя донька зараз в Іспанії і дуже здивована великою кількістю юних футболістів , які готелі заповнили , бо там збори почались, і ще встановленим гігантським екранам усюди, де показують матчі ЄВРО 2024. Є це в Україні? Відповідь дуже проста - ні! А це відповідальність УФА, як і збірна країни. Те що президент УФА має змогу дивитись всі матчи ЄВРО 2024 радий за нього, а як вболівальники в Україні дивляться футбол він розуміє? Бачите, цілі не співпадають, тому суспільство розділилося на дві частини, одні бажають нового тренера, інші хочуть все залишити як і раніше, тобто сітуація майже револююційна, а хто переможе ми побачимо дуже швидко... Одного разу 73 відсотки перемогли...

І на останнє. Бажаю знати , як реагують громадяни, яких все в футболі задовільняє, коли в магазині їм замість гарного товару продають непотріб. Невже мовчки забираєте та додому відразу? Думаю ні, галасу буде вдоволь! Отож!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.06.2024, 10:55
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10365 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Евро-2024 Англия Словакия 2 : 1   30 июня 19:00
Испания Грузия - : - 30 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть