Дивився Іспанія - Франція. Прийшла свєта

Темы:
Мировой футбол

Повезло було світло.

  1. Іспанці вище Французів, не на голову але... Правда піжони. Пропустили, побігали хв.10 і почали гру без воріт. Могли б і пролетіти. Тим більше в кінці матчу багатьох основних замінили. При совку в фіналі кубка Лобановський замінив за пару хвилин до кінця Блохіна а Арарат зрівняв.

Додатковий час і не володарі а всього лиш фіналісти.
  • Голи іспанців красиві. Гол Ямала (до речі 13 липня йому буде аж 17) в стилі Ярмоленка. Ольмо гарно обробив м"яч, гарно обіграв, гарно пробив. Не факт що м"яч влетів би допоміг француз.

  • Мбаппе може записати цей ЧЄ собі в пасив. Цікаво купив би його Реал після ЧЄ?

  • Хотів написати прокоментаторів, але подумав нахіба? Все і так ясно, нічого не змінилось. Бездарі. Колись в ЧУ запрошували футболістів. Не одного, а різних. У Мунтяна непогано виходило. Тоді не було теми великого шахтьора. Була собі команда на грані вильоту. Але бомба для Брагіна мабуть його врятувала.

  • Вболівав за Іспанію, як і останні роки, Франція вже зовсім збірна Африки. Луческу би не сподобалось.

    Автор: (kna)

    Статус: Эксперт (36140 комментариев)

    Подписчиков: 13

    11 комментариев
    Лучший комментарий
    • Глеб Жеглов ( Сізов Генадій ) - Опытный писатель
      10.07.2024 13:13
      Хочу Вас трошки поправити - тренером у Динамо у тій грі був ще Севідов, а Лобановського призначили якраз після поразки у фіналі. До речи - я спостерігав ту гру на трибуні вживу. Робив тоді після інституту у підмосковії І коли була можливість приїзджав у Лужники, якщо Динамо Київ грало у москві. Завдяки участі у цьому фіналі, Динамо попало у Кубок кубків, який і виграло блискуче в 1975 році. А щодо сухого листа Ямала - це не Ярмоленко придумав і, навіть, не Лобановський. Цей тип удару продемонстрували бразильці в 1958 році і потім він увійшов в арсенал всіх футболістів світу.
      І про коментаторів - наших слухати неможливо. Користуюсь іспанською платформою Rojadirecta, яка безплатно транслює всі матчи світу з величезним вибором каналів і мов. Тільки трошки приходиться поклацати туди - сюди щоб позбутися реклами. І слухаєте будь-яку мову на вибір Прізвища називають, а все інше своїми очами.
      • 3
    Комментировать