Справжня насолода від такого футболу

Темы:
Украинский футбол

Просто неймовірна насолода спостерігати такий футбол.... І справа зовсім не в рахунку матчу, а у відданості, впевненості і відтак видовищності цієї гри... Давно не бачив такого Динамо і визнавати, що українська команда на європейському олімпі виглядає настільки чудово і достойно дуже приємно, особливо після сумного румунського періоду.

Ну, як не радіти після цього?!

Протистояння між Динамо та цим партизанським загоном з колишньої Югославії, мало особливий підтекст для команди Олександра Шовковського, адже ці братушки нещодавно їздили до наших ворогів на так званий "братній кубок".Напевно, щобі підвищити рівень гри. Тож не дивно, що перед початком матчу замість традиційних рукостискань кияни підставили суперникам кулаки, як під час пандемії ковіду. Напевно , кияни не бажали підхопити вірус рашизму від братушок, та й дотик до цих потвор не дуже приємний.

Однак показати неприязнь таким чином супернику - недостатньо для того, щоб переграти його на футбольному полі. Та ще гравці Динамо не забарились перед грою пообіцяти обов"язково переграти друзів одвічних ворогів, що просто вимагало бачити на табло загальний переможний рахунок. Так, що сама гра обіцяла вищого рівня протистояння без компромісів.

А сам матч почався не дуже гарно, Караваєв у першому таймі влучив по нозі суперника , суддя побіг до катрусіного кінозалу ,подивитись, що там сталося і швиденько призначив пенальті Бущан нічого не зміг зробити і рахунок став на користь братушок. Але, Динамо вчора не могли зупинити якись там сербські партизани. Не встигла хвилинна стрілка годинника зробити п'ять обертів, як рахунок став 3-1 і сказати, що це сталося випадково, можуть тільки москалі. Для них усі перемоги наших команд випадкові чи суперники злилися . Такого задрістного та обмеженого сусіда маємо вже не одне покоління українців . З цим рахунком перший тайм і завершився, а на початку другого Кабаєв зробив ще неприємніше для братушків, бо ще одного м"яча поклав у ворота , як би, партизанського загону.

Але на цьому гра не закінчилась, кияни ще двічи змусили засмутитися воротаря гостей, хоч і самі пропустили зовсім не обов'язковий гол. Загальний рахунок досить пристойний та ще є гра у відповідь, а як завжди грають ці братушки відомо вже давно. Для сербів нагадую, що київське Динамо це не Динамо з маскви, нічого схожего немає, крім назви команди, тому так з сумом до роздягальні партизани прямували вчора. Сподіваюсь , у Белграді все повториться, нехай не рахунок, але результат точно.

На закінчення не дуже добрі зауваження. Але вони не до Динамо , а до прихильників команди, які і сьогодні не розуміють, що коментарі россійською не краще, ніж подорож партизанів до маскви. Невже це так важко зрозуміти та зробити в голові невелику перебудову. А кому це важко зробити, ось перекладач з російської на українську, бо дивитись саме сьогодні що росіянська мова головна у Шурика, сумно. (https://russkiylang.com/translation/russian/ukrainian)

Автор: (betelgeuze1948)

Статус: Эксперт (10369 комментариев)

Подписчиков: 135

14 комментариев
Лучший комментарий
  • Андрій Бортнік - Старожил
    24.07.2024 19:28
    Автор давній та послідовний ненависник Луческу. Було б дивно якби він не згадав Мірчу
    • 1
Комментировать