Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Погляд на трансферну політику футбольних клубів…..

2011-06-11 17:59 Вакансія Погляд на трансферну політику футбольних клубів….. Кожен хто якимось чином причетний до футболу (президенти клубів, ...

Вакансія
Погляд на трансферну політику футбольних клубів…..

Кожен хто якимось чином причетний до футболу (президенти клубів, тренери, селекціонери, футбольні аналітики, вболівальники…) хоч раз задумувався над таким питанням… Ось якби в моїй команді грав той чи інший гравець, яких би результатів ми могли б досягти… Особисто я спробую висловити свою думку про команду Динамо Київ.
В моїй пам’яті ще й досі свіжі моменти матчів Динамо-Реал, четвертьфіналу Ліги Чемпіонів, матчу з Баварією у півфіналі того ж розіграшу. А як не згадати ті розгроми які наша команда вчиняла Барселоні. Роки проходять, а таке не забувається… Тож давайте спробуємо розібратись, чого ж не вистачає зараз, для повторення та поліпшення тих успіхів.
З назви моєї статті стає зрозуміло, що мову я поведу про тих хто грає зараз і тих хто може грати в команді Динамо Київ. В період міжсезоння і відкритого трансферного вікна ходить багато чуток навколо команди. Називаються відомі та не зовсім прізвища футболістів, яких зв’язують з нашою командою. Я спробую написати про тих, хто на мій погляд допоміг би і підсилив Динамо. Зважаючи на те, що Юрій Павлович сказав, що команді потрібен нападник який вже сьогодні може підсилити гру, мені на думку прийшов нападник англійського Евертона та збірної Франції – Луї Саа. Футболіст, який пограв на самому високому рівні. Технічний, швидкий, забивний. Багато хто пам’ятає його по виступам за МЮ. Чому я вирішив, що його можна придбати. Напишу декілька доводів: в минулому сезоні футболіст мало з’являвся на футбольному полі і із інформації яку я дізнавався зі ЗМІ Евертон хотів його продати. Сума складала близько 6 млн. євро, а сам футбол начебто не проти змінити клуб. А якщо проаналізувати, то песпектива грати в Лізі Чемпіонів та отримувати достойну зарплатню… то чому б і ні! Якщо зважити, що за нападника італійської Брешиа Караччоло пропонували від 6 до 8 млн. євро і зарплатню в районі 2 млн. на рік. Я думаю спробувати заманити цього гравця до нас, можна хоча б спробувати. Не буду перераховувати тих, про кого можна прочитати в інтернеті, газетах, почути по телебаченню. Краще напишу ще про одного, хто на мою думку підходить під манеру центрфорвард. І знову не омену Манчестер Юнайтед. Хоча цього футболіста можливо хтось і не запом’ятав за виступами в Англії. Манушо – нападник збіронї Анголи. Перейшовши до Манчестера, відразу поїхав в аренду до Греції, пограв там, через деякий час потому був іспанський Вальядолід. Особисто мені запам’ятався швидкістю, технікою, хорошим ударом та непоганою реалізацією. Його плюсами можна назвати те, що грав він в Європі, не в командах-грандах (ну звісно, крім МЮ) і був одним із лідерів. Вартість його буде набагато меньшою чим та сума, яку пишуть коли йдеться про Кардосо. А рівень гри, він зможе показувати дуже серйозний.
Ось так коротенько я і висловив свою думку. Можливо хтось прочитає і погодиться. А можливо, що колись цих футболістів хоча б включать у список тих, хто може підсилити український клуб, можливо це буде і не Динамо.

Текущие результаты опроса

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.06.2011, 17:59
11.06.2011, 17:59
59767 0
kuvi
Автор:
(kuvi)
Статус:
Читатель (1 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Лион 3 : 4 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть