Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Карпати vs Динамо | Розбір голу Очеретька Выбор редакции

2024-08-19 02:24 Команда Лупашка розпочала гру проти Динамо досить жваво і швидко зуміла вийти вперед – вже на ... Карпати vs Динамо | Розбір голу Очеретька

Команда Лупашка розпочала гру проти Динамо досить жваво і швидко зуміла вийти вперед – вже на першій хвилині Бущану довелося відтермінувати свій перший сухар у цьому сезоні УПЛ щонайменш до наступного туру. Питання в тому, у яких пропорціях заслуга Карпат у цьому голі та помилки динамівців, саме це i стало темою нового вiдео.

Розбираємось.

Вiдео:

В першу чергу, не можемо не відзначити стартовий тиск команди Лупашка – після розіграшу м'ячі ми не бачили горизонтальних перекатувань, Альварес одразу виконав спробу розрізати середню лінію вертикальною передачею, але її було перехоплено Біловаром. У доторк він грати не став, а поки шпортався із м'ячем – львів'яни встигли змінити позиції та накрити вільних динамівців.

Тож Біловару довелося пасувати назад. А як ви можете знати з власного досвіду або пам'ятати по попереднім відео, пас назад – це завжди можливість без ризику для команди, що перебуває без м'яча, підняти лінію блоку вище, чим в першу чергу і займуться Невеш та Очеретько, які працювали у першій лінії та відповідали за те, аби перекрити варіанти пасу в середину та відрізати від епізоду когось із центральних захисників.

Саме таким чином на фланзi, куди Карпатам вдалося вiдтиснути киян, утворилася наступна ситуація:

Вівчаренко опиняється у свого роду пастці без наявності кисню (варіантів обігратися з партнерами), тож вимушений вдатися до передачі верхом, яка мала би, напевно, йти на хід Кабаєву, але через Підлепенця, який створював тиск на Костянтина, м'яч зрiзався та не полетів так, як планувалося, що стало не надто вигідним для Кабаєва сценарієм, і Полегенько виграв у нього боротьбу на другому поверсі.

Пiсля якої м'яч полетить до пiдступiв штрафної киян, де за нього вестимуть боротьбу Очеретько та Михавко. Так, тепер ми вже майже на фiнiшнiй прямiй, адже знаходимось вже бiля штрафної Динамо, але i попереднi деталi були важливими, адже за ефектом домiно вели нас саме до цiєї точки.

Тарас часто виграє перший дотик, статистично це дуже яскраво підтверджується, у нього великий відсоток виграного повітря, Очеретько хоч і не низький, Михавко все одно тут має певну перевагу у зрості, але виграючи право першим зіграти у м'яч, Михавко часто невдало підставляє голову, внаслідок чого, виграний верх у його випадку взагалі не означає збереження контролю для команди. Михавко може вибити м'яч вперед або у гіршому випадку в аут, але натомість запалює свічку у так званій чотирнадцятій зоні, тобто зоні перед штрафною, де вже знаходиться Костенко. Іншими словами, статистично вдалий епізод персонально для Михавка і колективно для Динамо, на ділі є негативним, бо рівень небезпеки після виграного єдиноборства не зменшується, як можете бачити.

Після цього Костенко заволодів м'ячем, він опиняється перед штрафною Динамо і має різні варіанти для загострення, задля яких треба ризикувати, тож обирає нехай і просте, але те, яке дозволяє його команді закріпити володіння у цій точці, та просунути його у більш небезпечну – у свого роду ізоляцію для Підлепенця проти Вівчаренка.

Там вінгеру Карпат протидіє тільки Вівчаренко, Біловар не наважується зблизитися, адже біля воротарської зони у нього 2 в 2 проти атакерів Карпат, тому Підлепенець отримує достатньо часу на те, аби впоратися з Костянтином.

Дивiться повний розбiр на вiдео:

Автор: Телеграм-канал про неочевидну сторону футболу SpielRate | Інший Футбол

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.08.2024, 02:24
19.08.2024, 02:24
602872 1 Fobius
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (111 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 24
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монако Монпелье 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Оболонь Ингулец - : - 29 сентября 13:00
Чемпионат Италии Торино Лацио - : - 29 сентября 13:30
Чемпионат Испании Сельта Жирона - : - 29 сентября 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть