Наші за кордоном

Темы:
Виталий Миколенко, Илья Забарный, Антон Царенко

Михайло МУДРИК

Челсі – Серветт – 2:0 Вулвергемптон – Челсі – 2:6

Чимало ігрового часу на цьому тижні отримав Михайло. Але знову нічим не вразив. Команда виграла завдяки іншим гравцям – Палмеру, Мадуеке, Джексону.

Ілля ЗАБАРНИЙ

Борнмут - Ньюкасл – 1:1

Команда Забарного хоч і не володіла м'ячем, створювала моментів не менше.

І цілком могла виграти. Ілля був найкращим серед захисників.

Віталій МИКОЛЕНКО

Тоттенгем - Евертон – 4:0

Провальний старт «ірисок» : 0:7 в двох матчах. Букмекери починають виплачувати призові тим хто поставив на виліт «Евертона». В такій ситуації Віталію важко виділятися.

Артем ДОВБИК

Рома – Емполі – 1:2

Змазаний дебют і у Довбика. Ніби «вовки» і чимало били по воротах. Але здебільшого все не туди. Так справи не буде. Треба братися за розум

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Монца – Дженоа – 0:1

А от «грифони» в порядку. Руслан цього разу вийшов на заміну на 30 хвилин. Та на той час рахунок був уже на користь «Дженоа» і доводилося більше захищатися.

Віктор ЦИГАНКОВ

Атлетіко - Жирона – 3:0

Рахунок не зовсім по грі. Просто гравці «Атлетіко» набагато краще реалізовувати моменти. Циганков вийшов у старті. Та нажаль Віктор не Грізманн.

Анатолій ТРУБІН

Бенфіка - Ештрела – 1:0

Анатолій знову майже без роботи. Доречі травма отримана в попередньому матчі виявилася не серйозною. Чергова гра «лісабонських орлів» з одностороннім рухом.

Максим ХЛАНЬ, Богдан ВЬЮНИК, Антон ЦАРЕНКО, Іван ЖЕЛІЗКО, Владислав КОЧЕРГІН

Лехія – Ракув – 1:2

Як бачимо Царенко вже в основі. І ледь команда з Гданська не виграла. Недотерпіли кілька хвилин. Кочергін був найкращим у «Ракува».

Максим ТАЛОВЄРОВ

Аустрія – ЛАСК – 2:1

Матч ЛЄ проти «Стяуа» Максим дивився з лавки. Тут же вийшов на заміну на 60-ій хвилині. Поки команда з Лінца не може досягти позитивних результатів. У Максима додався ще один біль. З'явився конкурент – Жером Боатенг! Славетний футболіст що зіграв чимало матчів за «Баварію» та збірну Німеччини.

Артем ФАВОРОВ

Фіорентина - Академія Пушкаша – 3:3

Після голу зі штрафного у попередньому матчі, Артем повернувся і в основний склад. Угорський клуб дав бій міцним «фіалкам». Так можливо десь з долею фарту. Але це все одно заслуговує на повагу.

Олександр СИРОТА

Маккабі Хайфа - Іроні - 4:0

Команда Олександра як відомо швидко вилетіла з єврокубків. Тому може спокійно зосередитись на внутрішньому чемпіонаті. Перша гра була досить простою. Виблискував їх центрфорвард Девід. Щодо Сироти, то він вийшов на поле одразу по перерві. Намагався не ризикувати.

Автор: (sergiomole1)

Статус: Старожил (863 комментария)

Подписчиков: 5

Комментировать