Єврокубковий тиждень: найцікавіше

Темы:
Еврокубки

ЛЧ. Стамбул. 50.000. Галатасарай – Янг Бойз – 0:1

Один з найбільш неочікуваних підсумків в кваліфікації ЛЧ. І якщо «Фенербахче» програв міцному представнику Франції, то чемпіон Туреччини мав за визначенням проходити дальше. Але це було на папері. А ось на полі зірки «Галатасараю» ніяк не могли підібрати ключів до захисту швейцарців.

Таким чином Ікарді і ко опустилися в ЛЄ де можуть стати суперниками наших хлопців. Загалом всі три стамбульські «кити» гратимуть в Лізі Європи.

ЛЧ. Братіслава. 22.000. Слован – Мідтюланд - 3:2

Словацький футбол давно не мав свого представника в основному етапі ЛЧ. І ось знову Володимир Вайсс творить історію. Майже 20 років тому він вивів до ЛЧ іншу словацьку команду «Артмедіа», а згодом збірна Словаччини під його керівництвом потрапила до 1/8 фіналу ЧС–2010. Щодо цього двобою то вирішальними стали дальні удари Толіча і Барсегяна в ендшпілі матчу. Натомість швед Андерссон зі штрафного влучив у стійку. Фарт також потрібен для таких перемог.

ЛЧ. Прага. 20.000. Славія – Лілль – 2:1

Як і киянами, віце-чемпіону Чехії необхідно було відіграти два м'ячі. І за грою вони можливо навіть і заслуговували на це. Не судилося. Натомість в ЛЧ ми побачимо ще одного Мбаппе.

ЛЧ. Бєлград. 50.000. Црвена Звєзда – Буде-Глімт – 2:0

Чемпіон Сербії цілком справедливо здолав норвежців. Гості схоже збиралися відстояти свою мінімальну перевагу і практично не запропонували контргру. Треба сказати, що «Црвена Звєзда» далеко не така слабка команда як «Партизан». Вони все ж витрачають чималі кошти на підсилення. Хоча багато очок вони в ЛЧ також не наберуть.

ЛЄ. Відень. 20.000. Рапід – Брага – 2:2

Звісно це далеко не той славний «Рапід», що був в минулому. Та вони зуміли не лише відігратися після поразки в Португалії але й вийти вперед. Щоправда, більш статусні на сьогодні гості, вчасно взялися за розум. Ліга Конференцій буде непоганою втіхою для австрійців.

ЛЄ. Нікосія. 12.000. Апоел – РФС – 2:1, пен.2:4

Неймовірне досягнення для чемпіона Латвії! Звісно трохи пощастило з жеребом. Все ж представник Кіпру це не топ. Але навіть такий суперник для латвійської команди дуже непростий. Два роки тому РФС вже грав в основному раунді ЛК. Тепер оновлено рекорд - Ліга Європи. Рига святкує.

ЛЄ. Стамбул. 35.000. Бешикташ – Лугано – 5:1

Тут як такої боротьби не вийшло. Хоча годину швейцарці трималися. А потім посипалися. Відмінно розпочали сезон в новій команді Іммобіле та Рафа Сілва. То ж вже є ким грати Джовані Ван Бронкхорсту.

ЛК. Ружомберок. Ружомберок – Ноах – 3:1

Скромний представник Вірменії здолав чотири раунди кваліфікації! Звісно після того як вони вибили іменитий грецький АЕК, словацький клуб не виглядав точно страшним. А після перемоги 3:0 вдома здавалося що справу зроблено. Але словаки відігрались, ще отримали на одного гравця більше на останні 20 хвилин! І... пропустили. Прогрес вірменських клубів триває

ЛК. Трабзон. 30.000. Трабзонспор – Санкт-Галлен – 1:1, пен.4:5

Ще одна турецько-швейцарська дуель. І знову-таки гору взяли більш скромні швейцарці. То ж нашому Батагову цього сезону не доведеться зіграти в єврокубках.

ЛК. Атени. 60.000. Панатінаїкос – Ланс – 2:0

Від вивіски повіяло кінцем 90-х. Грецький гранд поступово піднімається з забуття. Після шаленого двобою з «Аяксом» їм випав ще й «Ланс». І знову вирішальним став гол «нашого» Тете. Ну а «Ланс» виявився єдиним представником топ-5 чемпіонатів що не подолав кваліфікацію єврокубків.

ЛК. Женева. 30.000. Серветт – Челсі – 2:1

«Челсі» зі скрипом але таки пройшов. Мудрик вийшов в основному складі. Та блідо виглядали всі. Здається лондонці не викладалися навіть на 50 відсотків.

ЛК. Будапешт. Академія Пушкаша - Фіорентина – 1:1, пен. 4:5

А ось італійська «Фіорентина» цілком могла вилетіти. Цього разу грали ніби більш зібрано. Забили гол і контролювали хід матчу. Але футбол - гра дуже не передбачувана. Компенсований час. Порушення у власному штрафному майданчику. Вилучення. Пенальті і 1:1. В додатковий час ще одне вилучення. І вже Де Хеа, який неочікувано відновив кар'єру, доводилося крутитися як білка в колесі. Серія одинадцятиметрових вже була за щастя для «фіалок». Наш Фаворов зіграв увесь матч. Одинадцятиметровий реалізував.

Тепер чекаємо основних раундів...

Автор: (sergiomole1)

Статус: Старожил (871 комментарий)

Подписчиков: 5

2 комментария
Комментировать