Наші за кордоном

Темы:
Виталий Миколенко, Илья Забарный

Михайло МУДРИК

Серветт – Челсі – 2:1 Челсі - Крістал Пелас – 1:1

В кваліфікації ЛК англійська команда грала далеко не в повну силу. А представник Швейцарії – це міцненький горішок. Михайло знову особливо не вражав своєю грою. Напевно саме в єврокубках ми цьогоріч бачитемемо Мудрика частіше. А ось на матч АПЛ вже вийшов на його позиції Нету.

Нашого хлопця випустили лише на останні 15 хвилин. І він навіть віддав непоганий такий пас на Джексона та той змарнував момент.

Віталій МИКОЛЕНКО

Евертон – Донкастер – 3:0 Евертон – Борнмут – 2:3

Евертон як відомо дуже невдало стартував в новому сезоні. І ось на цьому тижні сподівання були що команда зможе додати оптимізму своїм фанатам. Матч кубка Ліги «іриски» виграли впевнено. Віталій навіть віддав результативну передачу. Добре складався матч і чемпіонату. 2:0 на 85 хв матчу. А потім сталося щось абсолютно не зрозуміле. Пропустили гол і розвалилися.

Ілля ЗАБАРНИЙ

Евертон - Борнмут – 2:3

А ось команда Забарного вилетіла з Кубку Ліги. Щоправда Ілля не виходив на поле в тій грі. Про матч чемпіонату я вже розповів трохи вище. Доречі Забарний провів досить непоганий матч незважаючи на пропущені голи. Він в тих випадках коли пропускали не помилявся.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Арсенал - Брайтон – 1:1

Даремно Артета посадив на лавку Олександра який набрав гарну форму. Тімбер виглядав не дуже переконливо. Зінченко набагато більше може принести своїй команді в організації гри. На заключні хвилини він вже вийшов, але це вже було після вилучення Райса. І тут мова вже більше йшла якби не програти.

Єгор ЯРМОЛЮК

Колчестер - Брентфорд – 0:1

Вперше на поле вийшов в новому сезоні і Ярмолюк. Відіграв всі 90 хвилин у переможному матчі на Кубок Ліги. Та схоже не особливо вразив тренера бо в матчі чемпіонату залишився на лавці і не вийшов навіть на заміну.

Назарій РУСИН

Портсмут - Сандерленд – 1:3

Чудовий старт «сандерлендських котів». 4 перемоги з чотирьох! Але наш Назарій отримує лише крихти ігрового часу, виходячи на заключні хвилини.

Віктор ЦИГАНКОВ

Жирона - Осасуна – 4:0 Севілья – Жирона – 0:2

Вдалий тиждень для Жирони. Дві досить впевнені перемоги над серднячками Ла Ліги. З Осасуною Циганков і гол забив і пас віддав. А вже на вихідних був не такий активний. Тренер сказав після матчу що в нього був сальмонельоз. І він ще не набрав належної форми.

Анатолій ТРУБІН

Морейренсе - Бенфіка – 1:1

Анатолій перед матчами ЛЧ залишився без тренера. Шмідта звільнили. Три роки поспіль продають найкращих футболістів, а звільняють тренера. Лише цього літа продали гравців на 100 млн! Так їх чекає доля «Аяксу», який всіх гравців продав і тепер не може навіть потрапити в ЛЧ. Потрібно тримати все ж якийсь баланс.

Артем ДОВБИК

Ювентус – Рома – 0:0

Поки без голів. Матч вийшов дуже впертий. Ніхто не хотів помилитись. По грі «Рома» не поступалася точно. Що й казати це буде найбільш складний суперник для «Динамо»

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Дженоа - Верона – 0:2

Малиновського залишили на лавці. А коли вже запахло поразкою випустили рятувати вітчизну. Явно Джилардіно перемудрив. Хоча Бадель має гарне реноме в Італії.

Сергій СИДОРЧУК

Генк - Вестерло - 1:0

Втратив свої позиції і Сидорчук. Він також поки лише виходить на заміну. І те виключно на останніх хвилинах.

Роман ЯРЕМЧУК

Ламія - Олімпіакос - 0:3

Поки особливих шансів Яремчуку не дають. Формально на 5 хвилин вийшов і все.

Антон ЦАРЕНКО, Богдан ВЬЮНИК, Іван ЖЕЛІЗКО

Гурнік Забже – Лехія – 2:3

Нарешті наша банда в Гданську дала результат! Царенко майстерно пробив з-за меж штрафного точно в кут, а Вьюник гарно розібрався біля воріт суперника в непростій ситуації. Сарнавський сидів на лавці, а молодого Хланя взагалі десь не було.

Владислав КОЧЕРГІН

Ракув - Пяст - 0:1

Команда Кочергіна зазнала поразки у принциповому матчі. Пяст грав значно краще і виграв закономірно. Владислав зіграв весь матч.

Артем ФАВОРОВ

Академія Пушкаша - Фіорентина – 1:1, пен.4:5

Угорська команда ледь не зробила таки сенсацію. Лише в серії пенальті поступилися грізному супернику. Фаворов одинадцятиметровий реалізував.

Олександр СИРОТА

Нетанья - Маккабі Хайфа – 0:2

Олександр зіграв весь матч. До цих пір не можу зрозуміти, як вони програли той матч «Сабаху». В Хайфі команда цілком бойова. Буде боротися за чемпіонство однозначно.

Микола КУХАРЕВИЧ

Кілмарнок – Хайберніан – 1:1

Команда з Едінбурга була дуже близька до першої перемоги в сезоні. Але як і в попередньому турі пропустили наприкінці. Цього разу через пенальті.

Про інших наших. Андрій ЛУНІН продовжує гріти лавку в Мадриді, БАТАГОВ у Трабзоні, а Віктор КОВАЛЕНКО прининив співпрацю з Бергамо і шукає нову команду.

Автор: (sergiomole1)

Статус: Старожил (872 комментария)

Подписчиков: 5

Комментировать