Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Браян Себальос | Чи справедливо не грає? Выбор редакции

2024-09-03 17:03 Зараз ідуть активні розмови щодо того, чому Себальос досі не дебютував за Динамо. Адже навіть Біловар ... Браян Себальос | Чи справедливо не грає?

Зараз ідуть активні розмови щодо того, чому Себальос досі не дебютував за Динамо. Адже навіть Біловар отримує пристойну кількість часу, який нерідко робить на полі речі, не сумісні з рівнем Динамо. Але Себальос сидить навіть під ним. Можливо, хтось із вас знає істинні причини щодо цього, Я ні, можу лише припускати, тож поділюся своїми першими враженнями від гри колумбійця.

Допоможе нам у цьому один епізод, який Я відклав ще зі зборів ДК півторамісячної давнини.

На перший погляд відбувається епізод, який багато хто цілком може занести в актив Себальосу. Принаймні, він здійснив відбирання, тож якби вайскаут відстежував дані у товарняках, гравець би отримав +1 корисну дію. Що відбувалося насправді.

1️⃣ Зустрічає гравця із м'ячем, викидаючи вперед праву ногу і відіграючи самого себе, адже спроба була виконана передчасно, для відбору не було реальних передумов, а найголовніше – праворуч від Себальоса набирав хід ще один гравець Мамелоді Сандаунз (дуже прикольна в них назва, до речі. Перше слово (назва їхнього регіону) фонетично нагадує "мелодію", а друге хоч і означає "закат сонця", містить у собі "санд", яке мені здається схожим на "саунд" – звук. Така ось дещо музична назва).

2️⃣ Під час дуелі між гравцем Мамелоді Сандаунз та Біловаром, каже Крістіану, типу ти цей, шуруй давай звідси, це моя позиція. Тут потрібна ремарка, що сам Себальос вийшов грати ПЗ у цьому матчі і Біловар страхував його позицію.

3️⃣Прямо у цей момент забирає у Біловара гравця і починає протидіяти йому. Замість того, щоб компенсувати його позицію, що зазвичай і роблять нормальні захисники. Твою позицію страхують – значить ти маєш тимчасово страхувати позицію партнера, доки ситуація не стане безпечною для того, щоб помінятися назад.

Себальос впродовж всієї дистанції, яку долав при поверненні з центру поля назад, жодного разу не перевірив, що відбувається праворуч від нього, тому і не знав, що там присутній гравець, якого хлібом не годуй – дай зробити відкривання за спину, що він і зробить, скориставшись шляхетно наданим Себальосом коридором. Щоправда, 19-й номер не наважився на спробу віддати у цей коридор, але можете бути впевнені, що більш класний гравець саме це і спробував би зробити.

4️⃣ Бонусом ще й підкат виконує ближньою ногою. М'яч він відібрав, але й одразу сам його втратив, тож вирішив негайно його собі повернути. Саме по собі таке намагання немає нічого поганого, та і техніка виконання не найгірша, але ж чи була в цьому необхідність, коли гравець знаходиться спиною до воріт? Також додам, що техніка – це про положення тіла та кінцівок під час виконання дії, але сам тип підкату та його своєчасність – відверто інертне і погане рішення у стилі Рубчинського (до речі так, він знову це (https://t.me/c/1805303740/429) зробив, за що отримав ЖК, тепер вже за Динамо).

В одному епізоді одразу три такі дії наштовхують на певні висновки щодо рівня інтелекту цього захисника і додають питань до селекції Динамо. Абсолютно вірним було би казати, що це лише товарняк і за ними глобальних висновків не роблять, проте це мало би місце, якби мова йшла про технічний брак або фізичну неготовність, можливо настрій на гру, розконцентрованість. Але коли мова про рішення та інтелект, то вже трохи інша розмова. Поки Себальос виглядає як купа м'язів, яка наче щось може із м'ячем, але яка при цьому буде припускатися критичних помилок у позиціонуванні та взаємодіях із партнерами, компенсуючи це необов'язковими картками. Тож наврядчи Шовковський помиляється, коли не використовує цього гравця. Але щоб закріпити / спростувати цю тезу, хотілося би побачити його хоча б у кількох офіційних матчах

Матерiал взятий з Телеграм-каналу про неочевидну сторону футболу SpielRate | Інший Футбол

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.09.2024, 17:03
03.09.2024, 17:03
606864 0
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (83 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 21

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть