Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бережи честь змолоду?

2024-09-13 15:50 Всі футболісти рівні між собою. Крім Динамо? Дивився закінчення матчу Ю-19 зоря Динамо. Десь хвилин 5 ... Бережи честь змолоду?

Всі футболісти рівні між собою. Крім Динамо?

Дивився закінчення матчу Ю-19 зоря Динамо. Десь хвилин 5 до закінчення основного часу, Динамо виграє 2-1. Гравця зорі (далі зрозумієте чому команду обзиваю з маленької літери). Атакує Динамо, падає гравець зорі. Судома. Кияни тут же вибивають м"яч за бокову.

Проходить пару хвилин, судома у гравця Динамо він лежить біля карного зорі. Воротар зорі (поважаю), незважаючи на те, що атакує зоря, допомагає нашому гравцю. зоря продовжує атакувати, показуючи своє благородство, суддя робить вигляд, що він не бачить. зоря добігла до карного Динамо, їх відтиснули до центру поля. Гра триває, динамівець лежить. Герич не витримує, порушує правила, жовта картка. Гру зупинено лікарі надають динамівцю допомогу.

Далі було ще дещо цікаве. В карному Динамо зіштовхнулись два гравці зорі, один влупив по коліну другого і той залишився лежати. Динамо перехопило м"яч і прішло в атаку. Не встигли до центру добігти, всезрячий суддя побачив, що луганчанин лежить зупинив гру. Правильно? Звичайно. Тільки ложечка знайшлась... А чому, коли динамівець лежав, він не зупинив гру. Не бачив? Мабуть ні, сліпого уаф не призначила б на гру.

Чи буду я вболівати за зорю, скажімо в еврокубках? А як ви думаєте?

Благородство и подлость, отвага и страх — Всё с рожденья заложено в наших телах. Мы до смерти не станем ни лучше, ни хуже — Мы такие, какими нас создал Аллах! О.Хайям

Малюночок не в якості реклами.

ЗІ. Звиняйте, що закінчення недержавною...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.09.2024, 15:50
kna
Статус:
Эксперт (37025 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига наций Польша Хорватия 3 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть