Наші за кордоном

Темы:
Виктор Цыганков, Виталий Миколенко, Илья Забарный

Після матчів збірної пройшло не більше десяти днів, а вже наші легіонери встигли відзначитись на клубному рівні

Ілля ЗАБАРНИЙ

Борнмут – Челсі – 0:1, Ліверпуль – Борнмут – 3:0

«Борнмут» очікувано програв свої матчі. Ілля тут змінити щось був не в силах. Хоча проти «синіх» заслуговували на перемогу.

Слід було просто використати хоча б один момент. В кінці спрацювало відоме футбольне правило. А ось в Ліверпулі рахунок цілком по грі.

Віталій МИКОЛЕНКО

Астон Вілла - Евертон – 3:2

Віталію стало погано в Бірмінгемі і його замінили. Що за таємнича хвороба не сказали, але в наступних матчах на поле не повернувся. Хоча повідомлялося, що вже одужав.

Єгор ЯРМОЛЮК

Ман Сіті - Брентфорд – 2:1, Брентфорд – Лейтон Орієнт – 3:1, Тоттенгем - Брентфорд – 3:1

Єгор відіграв свої перші хвилини в новому сезоні АПЛ. І якщо в Манчестері вийшов на заключні хвилини, то в Лондоні опинився в старті. Нажаль знову не відзначився результативними діями. Натомість в Кубку Ліги Єгор грає без замін. Та й там ніяк не може записати на свій рахунок хоча б щось

Артем ДОВБИК

Дженоа – Рома – 1:1, Рома - Удінезе – 3:0

А ось Артема нарешті прорвало! І якщо Генуї зіграв на добиванні, то в наступному матчі забив гол красивим ударом по діагоналі в дальній нижній кут. Ще й асистував на третій гол. Ну що ж початок покладено. Плюс новий тренер«Роми» Юріч також бачить у Довбику перспективу.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Дженоа – Рома – 1:1, Венеція - Дженоа – 2:0

Іншому нашому представнику в Серії А навпаки не пощастило. Після досить вдалого для себе матчу проти «Роми», Руслан вийшов в основі у Венеції. І зазнав важкої травми. Перелом. Вже зробили операцію. На відновлення потрібен зрозуміло час.

Віктор ЦИГАНКОВ

Жирона - Барселона – 1:4, ПСЖ - Жирона – 1:0

Потрапила в серію поразок команда Циганкова. Особливо прикро програли в стартову матчі ЛЧ. На останній хвилині грубо помилився голкіпер, припустивши щурика. Спроба тренера щось змінити у Валенсії ( Циганков залишився на лавці) на результат не вплинула. Відзначимо, що і суперники були явно не подарунок.

Анатолій ТРУБІН

Бенфіка – Санта-Клара – 4:1, Црвена Звєзда – Бенфіка – 1:2, Боавішта - Бенфіка - 0:3

«Бенфіка» виконала обов'язкову програму. Навіть перемога в Бєлграді очікувана. Запалювали турецькі легіонери. Новий регламент ЛЧ змушує грати на перемогу і вгостях. Особливо коли суперник нижчого класу.

Роман ЯРЕМЧУК

Олімпіакос – Панетолікос – 0:0, Аріс - Олімпіакос – 2:1

Яремчук і надалі виходить лише на заміну. А тим часом грецький гранд відверто забуксував.

Максим ТАЛОВЄРОВ

Лінц – ЛАСК – 1:0, ЛАСК – ГАК – 4:2

Також на заміну у другому таймі випускають Таловєрова. Поразка в дербі відкинула ЛАСК на нижні щабелі турнірної таблиці.

Владислав КОЧЕРГІН

Легія – Ракув – 0:1, Ракув – Заглембьє – 5:1

Схоже непоганих кондицій набрав Владислав. Спочатку він віддав результативну передачу у Варшаві, а потім відкрив рахунок у наступній грі! «Ракув» вже в трійці лідерів.

Іван ЖЕЛІЗКО, Максим ХЛАНЬ, Богдан ВЬЮНИК, Антон ЦАРЕНКО

Лехія – Радомяк – 1:0, Ягеллонія – Лехія – 3:2

Наша компанія в Гданську виглядає все краще! Знову забили Вьюник і Хлань, а Царенко майстерно віддав гольову передачу. І це все проти діючого чемпіона.

Артем ФАВОРОВ

Академія Пушкаша – Фехервар – 3:0

Фаворов цього разу не відзначився. Але його команда впевнено виграла і намагається конкурувати з «Ференцварошем».

Автор: (sergiomole1)

Статус: Старожил (897 комментариев)

Подписчиков: 5

2 комментария
Лучший комментарий
  • Аристарх Павлопольский - Наставник
    23.09.2024 18:39
    Борнмут второй матч подряд пропускает по вине Забарного. В матче с Ливером Д. Нуньес легко освободился от опеки Забарного простым движением и отличным обводящим ударом забил гол. Мяч влетел в ворота от штанги. Вратарь здесь ни при делах.
    • 4
Комментировать