Єврокубковий тиждень: найцікавіше

Темы:
Еврокубки

54 матчі за 3 дні! Це все УЄФА. Звісно Ліга конференцій не така нам цікава. Але там також свої протистояння.

ЛЧ. Лондон. 60.000. Арсенал – ПСЖ – 2:0.

«Арсенал» почав грати досить збалансовано. Навіть коли не вдається багато контролювати м'яча. Це вже чемпіонський почерк. Цього разу вдалося скористатися не зовсім впевненою грою Доннаруми, що повернувся до гри після ушкодження.

Парижу як завжди не вистачає гострого центрального нападника, ще й виник конфлікт з Дембеле.

ЛЧ. Леверкузен. 30.000. Байєр – Мілан – 1:0

Спочатку домінували господарі. І цілком закономірно Боніфейс таки забив на початку другого тайму. Та після цього вже атакували лише підопічні Фонсеки. Португальський тренер навіть сказав, що це був найкращий відрізок у їх виконанні на початку сезону. Рейндерса підвела техніка, Тео влучив в перекладину, а Мората бив зряче головою в дальній кут але не влучив!

ЛЧ. Штутгарт. 60.000. Штутгарт – Спарта – 1:1

Вже й забув коли востаннє шваби грали в Лізі чемпіонів. Вболівальники влаштували гарний перформенс з цієї нагоди. Але на початку нового сезону «Штутгату» трохи не фартить. Спочатку не зовсім по грі програли в Мадриді. І ось знову в основному провисіли на воротах суперника, забили першими але в «Спарті» знайшовся фін Кайрінен, який блискучим ударом зі штрафного в дев'ятку забив вже другий гол в ЛЧ.

ЛЧ. Дортмунд. 80.000. Боруссія Д – Селтік – 7:1

Фіналіст попередньої ЛЧ почав новий сезон блискуче. Гвінеєць Гірассі досить-таки швидко вписався у гру. Плюс прудконогий Адеємі просто нестримний (хет-трик за тайм). Хоча треба сказати, що шотландці ніяк не позбудуться хвороби виїздних матчів.

ЛЧ. Жирона . 8.000. Жирона - Фейєноорд – 2:3

ЛЧ в Жироні! І хоча всю арену заповнити не дозволили, але свято таки відбулося в Каталуньї. Ще б результат був іншим. Та поки «Жироні» не дуже щастить. В минулій грі помилився голкіпер на останніх хвилинах, а цього разу автогол від власного захисника. Водночас новачки «Жирони»: Крейчі, Данжума, Ван Ден Бек, Хіль, Мійовскі поки не мають тієї легкості, що їх попередники. Ще й отримав чергове ушкодження наш Циганков. Ще одна цікавинка була в цій грі – обидві команди не реалізували пенальті. Врятували воротарі.

ЛЧ. Лейпціг. 45.000. Лейпціг – Ювентус – 2:3

Чогось подібного я й очікував. «Лейпціг» має дуже гостре атакувальне тріо – Сімонс, Опенда та Шешко. Особливо вражає на початку сезону словенець. Забиває він багато і за збірну, і за клуб. Взагалі для «старої сеньйори» матч складався за сценарієм просто жахливо - вже в першому таймі травмувалися Бремер і Ніко Гонсалес, потім вилучили голкіпера Де Грегоріо (гра рукою за межами штрафного майданчика), ну і нарешті ще й з того з штрафного удару м'яч влучив у трохи виставлену руку Дугласа Луїса (дорогий новачок клубу відвертався від мяча). Але в меншості туринці не лише відігралися, а й забили переможний гол! Душан Влахович довів, що йому не даремно платять найбільші гроші в Італії. Обвідний удар в стилі Ярмоленка в дальню дев'ятку – був просто вражаючий! Переможний гол забив Консейсау-молодший. Він нанизав на носовій хусточці захисника і технічно переграв воротаря зрячим ударом!

ЛЧ. Ліверпуль. 60.000. Ліверпуль - Болонья – 2:0

Дебютант ЛЧ «Болонья» поки без забитих м'ячів. Хоча грають досить впевнено. Вирішальними ж стали майстерні дії поголеного Салаха. Спочатку найвідоміший єгиптянин сучасності віддав пас-цукерочку на Макалістера, а потім забив сам обвівши своєю лівою воротаря в даньній верхній кут!

ЛЧ. Лілль. 50.000. Лілль – Реал – 1:0

Вже й забулося коли команда Анчелоті програвала. Адже минулий сезон «Реал» не програвав взагалі в Європі. Напевно й тут вони не мали програвати. Надійно зіграв свій перший матч Лунін. Та пенальті канадієць Девід реалізував чітко. Шкода лише, що брати Мбаппе не змогли зіграти один проти одного ( молодший має ушкодження). Відзначу голкіпера Шевальє який кілька разів виручив після небезпечних ударів Ендріка та Рюдігера.

ЛЧ. Лісабон. 60.000. Бенфіка - Атлетіко – 4:0

Звісно «матрацники» були психологічно вихолощені після мадридського дербі. Але 0:4 – це занадто. «Бенфіка» з новим тренером лише перемагає. 5 з 5. Виблискує Ді Марія плюс два турки – Кокджу й Актюркоглу. У нашого Трубіна навіть роботи не було.

ЛЧ. Загреб. 12.000. Динамо Загреб - Монако – 2:2

Через зливу гра більше була схожа на водне поло. А в цю гру краще як відомо грають саме балканці. Лише не вистачало славнозвісних ватерпольних шапочок в клітинку. Дивно, що УЄФА дозволило грати в таких умовах. Клас команд нівелювався.

ЛЧ. Бірмінгем. 40.000. Астон Вілла - Баварія – 1:0

Добралася ЛЧ і до Бірмінгему. І одразу перша гра на рідній арені проти «Баварії» з якою «Астон Вілла» і грала у славному фіналі 1982 року. Тоді було 1:0 і зараз 1:0. Це історія! Сценарій було виписаний заздалегідь. На трибунах принц Вільям і відкриття початку сезону колумбієць Дуран майстерно підловив Нойєра ( який як завжди трохи хотів зіграти ліберо). Але треба було ще перекинути воротаря з одного дотику в боротьбі з захисником. Подобається мені гра цього колумбійця.

ЛЄ. Стамбул. 40.000. Бешикташ - Айнтрахт – 1:3

Швидкі два м'ячі вийшло забити гостям. А потім «орли» лише атакували. Але ніяк забити не могли. Іммобіле навіть не реалізував пенальті.

ЛЄ. Рига. 10.000. РФШ - Галатасарай – 2:2

Ну не щастить туркам за латвійцями! Пригадуєте як збірна їм програла у відборі євро 2004. Зірковий «Галатасарай» спокійно повів у рахунку, а потім розслабився занадто. Киянам на замітку.

ЛЄ. Більбао. 30.000. Атлетік – АЗ – 2:0

Втримати зірку Більбао Ніко Вільямса не вдалося . Двічі з його передач забивали партнери.

ЛЄ. Порту. 50.000. Порту - Манчестер Юнайтед – 3:3

Найцікаша вивіска четверга. Матч виправдав очікування. Звісно трохи не вистачало нерву ЛЧ. Відчувалося що над командами не висів тягар відповідальності. Інша справа, що Юнайтед зараз може позбутися тренера. Початок матчу добре складався для гостей. Але потім виблискував молодий талант Саму. Іспанець забив двічі.

ЛК. Лондон. 40.000. Челсі - Гент – 4:2

Резервісти «Челсі» без особливих проблем розібралися з бельгійським клубом. Мудрик зіграв весь матч. І навіть на його рахунку гольовий пас на перший гол.

Автор: (sergiomole1)

Статус: Старожил (905 комментариев)

Подписчиков: 5

Комментировать