Футбольний вікенд. Анонс найцікавіших матчів.

Темы:
Динамо, Оболонь

Футбольний вікенд

П'ятниця

18:00 Колос - Шахтар

Донецька команда рідко має проблеми з Ковалівкою. Не думаю що цього разу будуть якісь сюрпризи. Незабаром і «Динамо» зіграє з «Шахтарем» – тому слід вже морально готуватися.

21:45 Монако - Лілль

Монегаски досить неочікувано вийшли в лідери чемпіонату Франції.

Та поки й «Лілль» грає чудово. Перемога над «Реалом» лише чого вартує! Тому на нас очікує один з найбільших цікавих матчів цих вихідних.

Субота

15:30 Оболонь – Динамо

Минулорічний виліт з Кубку від «Оболоні» ще не забувся. Хоча в матчах чемпіонату «Динамо» вигравало досить впевнено. Новий сезон «броварі» розпочали блідо. Але в дербі будуть грати з усіх сил. Не сумнівайтеся.

16:30 Байєр - Айнтрахт

В минулому турі Франфурт зупинив «Баварію». Стрімкого Мармуша на початку сезону ніхто не може зупинити. Леверкузену з його ненадійним захистом впевнений буде дуже не солодко.

19:30 Баварія - Штутгарт

«Штутгарту» на початку сезону не надто фартить. Хоча за останні два сезони вони зробили шалений поступ. Та «Баварії» вже пора перемагати. Адже в трьох останніх матчах це їм не вдавалося.

21:45 Ювентус – Лаціо

Обидві команди вдало розпочали сезон. Досить швидко нові тренери знайшли правильні налаштування. Особлива увага до нападників: Влахович і Діа. Обидва зараз у вогні.

Неділя

18:30 Ліверпуль – Челсі

Лідер АПЛ приймає дещо оживаючий «Челсі». Можна буде й Мудрика побачити, але гадаю лише наприкінці матчу.

21:45 Рома – Інтер

Матч принциповий сам по собі. Плюс «Рома» наш наступний суперник. А є ж і ще Довбик. Хоча кажуть він не зовсім здоровий.

22:00 Барселона – Севілья

Від андалусійців незабаром залишиться лише ім'я. Другий сезон поспіль команда грає на рівні середнячка ліги. Так що більше виділяю цю гру через вивіску. Насправді «Барселона» має впевнено перемагати.

Понеділок

18:00 Рух - Карпати

Вперше львівське дербі на рівні УПЛ. Амбіцій вистачає і у тих і у тих.

Автор: (sergiomole1)

Статус: Старожил (919 комментариев)

Подписчиков: 5

2 комментария
Комментировать