Єврокубковий тиждень: найцікавіше

Темы:
Еврокубки

ЛЧ. Мадрид. 75.000. Реал - Боруссія Д – 5:2

Мадридська команда вкотре вийшла на гру не зовсім налаштованою. Але по перерві все докорінно змінилося. Віні був нестримний, Рюдігер почав грати у кращих традиціях Серхіо Рамоса і Карвахала. Навіть Мбаппе трішки додав. В результаті яскравий камбек. І знову як у фіналі ЛЧ перемога.

Вінісіуш же їде в Париж за «золотим м'ячем».

ЛЧ. Мілан. 60.000. Мілан - Брюгге – 3:1

Очікувана перемога далася «Мілану» не просто. Чемпіони Бельгії розпочали гру з постійних атак і ударів по воротам. І лише згодом господарі почали самі щось робити. В нагоді стало чудове виконання Пулішечем кутового. Американець грає відмінно на початку сезону. Прямий гол з кутового – йому в нагороду. Наприкінці першого тайму гості ще й залишилися в меншості. Здавалося дальше лише потрібно довести справу до кінця. Та по перерві «Брюгге» відвгрується! Фонсека кидає в бій свіжих Окафора та Чуквезе і все ж вириває перемогу. Два м'ячі забиває Рейндерс.

ЛЧ. Турин. 40.000. Ювентус - Штутгарт – 0:1

«Штутгарт» і в попередніх матчах заслуговував на більше. Десь трохи не щастило. І ось в Турині вони домінували на полі. Та м'яч відверто не йшов знову в ворота. Здавалося ось пенальті на 85 хвилині. Мійо не переграє Пірена (який замінив дискваліфконого Ді Грегоріо)! А за кілька хвилин той же Мійо викладає м'яча під удар малійцю Ель-Біляль Туре і гості виривають все ж перемогу!

ЛЧ. Мадрид. 60.000. Атлетіко – Лілль – 1:3

«Лілль» став вбивцею мадридських команд. Неймовірно! На «Атлетіко» погано вплинув швидкий гол Альвареса. І коли в другому таймі Жегрова шаленим ударом з далекої відстані зрівняв рахунок , хлопці Сімеоне не змогли знову включитись. Дубль канадійця Девіда. Вже 10 голів на його рахунку за клуб з початку сезону.

ЛЧ. Барселона. 50.000. Барселона - Баварія – 4:1

Матч проходив на зустрічних курсах. Обидві команди грали з високою лінією оборони. І в такій грі більш ефективно зіграли господарі. Хет-трик від Рафіньх. Бразилець розквітнув під керівництвом Фліка. Ще й один додав Левандовскі! Ось так спрацювали колишні «баварці» . Тепер з нетерпінням всі чекають на «ель-класіко».

ЛЧ. Лейпціг. 45.000. «Лейпціг» – «Ліверпуль» – 0:1

Очікував і в цій грі багато забитих м'ячів. Але потім згадав, що то вже не Клопп, а Слот. Хоча кілька хороших моментів господарі створили. Більш влучними були все ж гості. Нуньєс забив, а Макалістер влучив в перекладину.

ЛЧ. Манчестер. 50.000. Манчестер Сіті – Спарта – 5:0

Особливої інтриги не очікувалося Звісно команди з різних вагових категорій. Але чемпіони Чехії дуже вдало стартували в новому євросезоні – на шляху до основного етапу ЛЧ впевнено здолали чемпіонів Румунії та Швеції, а згодом обіграли «Зальцбург» та взяли очко в Штутгарті. Та проти команди Гвардіоли шансів не було. Голанд один з м'ячів забив в стилі «скорпіона» Ібрагімовича.

ЛЧ. Лісабон. 60.000. Бенфіка - Фейєноорд – 1:3

«Бенфіка» впевнено виграли дві гри і очікувалося що буде і третя перемога. Не вийшло. Роттердамці після Слота трішки пробуксовували на старті сезону. Та останнім часом вже почали знаходити спільну мову з новим наставником Пріском. Ця перемога значно збільшила їх шанси вийти до плей офф. А для Бруно Лаже це перша поразка на чолі «Бенфіки». Окремо виділяю автора дубля Антоні Міламбо. Юний півзахисник показав свій великий талант. Також свій черговий гол забив шалений турок Актюркоглу. Таке враження, що він забиває в кожному матчі в якому приймає участь.

ЛЧ. Париж. 40.000. ПСЖ - ПСВ - 1:1

Команда з Ейндховена мала програти. Але відверто Парижу не вистачає центрального нападника високого класу.

ЛЄ. Стамбул. 40.000. Фенербахче - Манчестер Юнайтед – 1:1

Щось подібне і очікувалося. «Фенербахче» має зараз дуже хороший склад, а англійська команда навпаки - серйозні проблеми з грою. Моуріньо очікувано отримав червону картку. Любить привертати увагу до себе. Загалом результат по грі.

ЛЄ. Будапешт. 20.000. Ференцварош – Ніцца – 1:0

Угорська команда здобула перші очки. І перемогли вони міцну «Ніццу». Можливо більш справедливим рахунком була б нічия, але в будь-якому випадку зрозуміло, що «Динамо» доведеться дуже попітніти в наступному матчі ЛЄ.

ЛЄ. Ліон. 30.000. Ліон - Бешикташ – 0:1

«Ліон» мав помітну перевагу протягом першої години гри. А потім втомившись отримав гол у власні ворота і програв!

ЛК. Атени. 60.000. Панатінаїкос – Челсі – 1:4

Головний фаворит змагання знову впевнено переміг. Дублем відзначився Жоау Фелікс. Наш Мудрик також забив (до того ж головою) і ще віддав дві гольові передачі. Як ви зрозуміли «Челсі» грав резервним складом. Та цього достатньо щоб перемагати на рівні ЛК.

Автор: (sergiomole1)

Статус: Старожил (923 комментария)

Подписчиков: 5

2 комментария
Комментировать