Наші за кордоном

Темы:
Виталий Миколенко, Михаил Мудрик, Илья Забарный

Наші за кордоном

Ілля ЗАБАРНИЙ

Астон Вілла - Борнмут – 1:1

Оцінка: 7.0

Зупинити в Бірмінгемі команду Емері дуже важко. Рятівний гол в компенсований час забив новобранець бразилець Еванілсон, який має замінити Соланке. То ж колишній страйкер «Порту» майстерно зіграв на випередження головою. Ілля відіграв на звичному для себе рівні.

Михайло МУДРИК

Панатінаїкос – Челсі – 1:4

Оцінка: 8.0

Челсі - Ньюкасл Юн – 2:1

Оцінка: 7.0

Оптимістичний тиждень для Мудрика. 1+2 в Атенах і вихід на заміну в середині другого тайму замість Мадуеке. Сподіваємося на подальший прогрес.

Віталій МИКОЛЕНКО

Евертон - Фулхем – 1:1

Оцінка: 7.0

Врятувалась в компенсований час і команда Миколенка. Колишній «евертонець» Івобі забив «своїм». Рятівником став Бету з Гвінеї-Бісау.

Микола КУХАРЕВИЧ

Хіберніан – Хартс – 1:1

Оцінка: 7.0

Кухаревич ледь не став героєм «Істер Роуду». Так гол він заштовхав. Та яка різниця - голи не пахнуть. Тим більше в дербі Едінбургу. І не треба зважати що обидві команди пасуться в низу таблиці. «Серця» врятувалися під завісу матчу.

Анатолій ТРУБІН

Бенфіка - Фейєноорд – 1:3

Оцінка: 6.0

Бенфіка - Ріу Аве – 5:0

Оцінка: 6.5

Продовжується вогняна серія турка Актюркоглу. В матчі ЛЧ одного забитого м'яча не вистачило, тому в наступній грі він забив вже три! Роботи для Трубіна цього разу взагалі не було. Статистика ударів 30-4.

Андрій ЛУНІН

Реал - Барселона – 0:4

Оцінка: 5.5

Не можна сказати, що Андрій провалився. Особливої провини в якомусь пропущеному м'ячі на мій погляд не має, але такого погрому Мадрид давно не бачив. Анчелоті взяв провину на себе.

Роман ЯРЕМЧУК

Астерас - Олімпіакос – 1:0

Оцінка: 6.0

Роман і далі майже не грає. І ось тренер дав йому шанс. «Олімпіакос» в першому таймі ніби й домінував, але пропустив від білоруса Яблонського. Після того як Яремчука замінили краще не стало.

Іван ВАРФОЛОМЄЄВ

Слован Ліберец – Словацко – 4:0

Оцінка: 8.0

В Івана все більше вірять. Як результат перший гол - точний удар низом в кут воріт метрів з 22-х.

Владислав КОЧЕРГІН

Шльонськ – Ракув – 0:0

Оцінка: 7.0

Матч видався впертим. Хоча зараз команда з Вроцлава знаходиться серед аутсайдерів. Влада замінили в перерві. Можливо якесь було ушкодження.

Антон ЦАРЕНКО, Богдан ВЬЮНИК, Іван ЖЕЛІЗКО, Максим ХЛАНЬ

Пяст – Лехія – 3:3

Оцінки: 7.0 – 7.5 – 6.5 – 6.5

Вьюник забив, добре відгукнувшись на передачу в розріз. Та й інші наші хлопці зіграли непогано. Слабкою ланкою команди з Гданська залишається гра в захисті. За пропущеними вони найгірші в екстраклясі.

Максим ТАЛОВЄРОВ

Олімпія – ЛАСК – 2:0

Оцінка: 7.0

ЛАСК – Штурм – 1:2

Оцінка: 6.5

Невдалий тиждень для команди з Лінца. Спочатку програли в Любляні (а ви казали, що таке може вчинити лише наше «Полісся»), а потім ще й не змогли зупинити чемпіона та лідера поточної першості. Таловєрова по ходу матчів двічі міняв хорват Смолчич, який останнім часом лікувався. Тож конкуренція зростає.

Артем ДОВБИК

Рома - Динамо Київ – 1:0

Оцінка: 7.5

Фіорентина – Рома – 5:1

Оцінка: 6.0

Схоже «Рому» очікує друга за кілька місяців зміна тренера. І якщо киян ще обіграли завдяки реалізації пенальті Довбиком, то у Флоренції їх просто розірвали на контратаках. Результативність в Серії А зростає. Апофеозом матчу став перший вихід на поле Хумельса. Німець одразу вирішив забити... але у власні ворота! От тобі й дебют.

Сидорчук і Зінченко сидять на лавці, Малиновський проходить реабілітацію. Присів на лавку після ізраїльського дербі Сирота, все ще чекаємо на дебют Батагова в Трабзоні.

Автор: (sergiomole1)

Статус: Старожил (923 комментария)

Подписчиков: 5

Комментировать