Побитий фанатами Андрій Саламатов захоплюється НКВС та чекістами

 

Побитий фанатами Андрій Саламатов захоплюється НКВС та чекістами

Блогери викрили побитого на стадіоні "Динамо" співробітника клубу Андрія Саламатова в українофобії. Свідченням цьому нібито є його записи на форумах в інтернеті, а також профілі в соціальних мережах.

Так, як пише відомий український блогер Дмитро Резніченко, Саламатов в "вКонтакте" значиться в групах "НКВД", "Наша родина СССР", і "Я чекист".

Крім того, на форумі міста Васильків той почав гілку під назвою "Української нації ніколи не було, немає і не буде!", Де активно відстоював свою позицію.

"Почнемо з того, що" українська нація "і" українська мова "- це штучні химери створені для розчленування і знищення Російського народу [...] Отже все "українці"- це Росіяни, або "колишні "Росіяни, а "Україну" Руська земля , окупована покидьками і зрадниками, які доцільно переплавлюють Російських людей в висмоктаних з пальця "українців", а по суті роблять з них анти-росіян. Мириться з цим неможливо, це буде співучастю в злочині", - написав, зокрема, людина під ім'ям Андрій Саламатов.

У свою чергу в мережі "Мой мир" на Mail.ru в розділі "коротко про себе" зазначив: "Радянська людина - громадянин якоїсь України, сподіваюся ненадовго...".

Нагадаємо, на 65-й хвилині матчу прем'єр-ліги чемпіонату України між "Динамо" і "Карпатами" на бігових доріжках столичного стадіону почалася бійка через те, що Саламатов особисто вирішив зірвати з гостьового сектора прапор ультрас львівської команди, на якому був зображений Роман Шухевич.

У відповідь його побили фанати як господарів, так і гостей. Ким саме в структурі "Динамо" працює Саламатов, в клубі не уточнюють. Сам потерпілий стверджує, що зазвичай займається відеозйомкою гостьового сектора. Однак під час поєдинку "Динамо" і "Карпат", за словами Саламотова, він виконував обов'язки стюарда.


Побитий фанатами Андрій Саламатов захоплюється НКВС та чекістами | Спорт | Новини на Gazeta.ua

 

Автор: (V.S.O.P.)

Статус: Эксперт (10023 комментария)

Подписчиков: 27

22 комментария
Лучший комментарий
  • Роман Соколов(Roman7) - Начинающий писатель
    12.08.2011 22:39
    Вибачте звичайно, але мало дали. Навіщо така срань у країні? Вали в свою Росію. Не чіпай Героїв України і не буде у тебе проблем.

    yganin, саме це стосувалось футболу. Це відбулося на матчі. Наші хлопці, гарячі голови, відстоювали право України та своїх героїв.

    barsabezmessi, ось ці докази й є поясненням його дій.

    • 7
Комментировать