Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Андрій Шевченко

2011-09-23 17:44 Андрій Шевченко Відомий український футболіст, легенда италійського "Мілану", капітан збірної України, грає за "Динамо" Понеділок 26 ...

 

Відомий український футболіст, легенда италійського "Мілану", капітан збірної України, грає за "Динамо"

Понеділок
26 вересня 23:15   1+1 TKACHENKO.UA

Андрій Шевченко народився 29 вересня 1976 року під Києвом. За три роки родина переїхала до Києва.
У дитинстві Андрій займався хокеєм, але батько вирішив, що футбол для сина кращий вид спорту. У дев'ять років Андрія зарахували до юнацької команди київського "Динамо". У 1986 році Андрій ледь не припинив займатися футболом через катастрофу у Чорнобилі. Відразу ж після вибуху на Чорнобильській АЕС юнацьку футбольну команду без жодних пояснень спішно відправили до Азову.

А в 12 років Андрій вперше приїхав до Мілана - мрії кожного юного футболіста. На стадіоні "Сан-Сіро" Андрій пообіцяв собі грати за "Мілан": "Грати в такій команді! Ось справжнє щастя!"

Вдома він з ще більшою ретельністю став тренуватися й однозначно вирішив присвятити себе спорту та стати футболістом. У 1990-му році на товариському турнірі "Кубок Іана Раша" Андрій став кращим бомбардиром, до того ж - наймолодшим з усіх учасників. Зірка футбольного клубу Ліверпуль і збірної Уельсу Іан Раш після матчу подарував Андрію нові бутси. Для 90-го року, коли придбати якісну екіпіровку було важко, це був справжній подарунок.

Після школи Андрій спробував поступити до Київського інституту фізкультури, але не склав вступних іспитів. Втрутилося керівництво "Динамо" та Андрія зарахували до інституту. У деканаті не пошкодували про поступки, на які довелося піти - буквально за кілька місяців Андрія взяли до олімпійської збірної України, а вже за рік він почав грати у Лізі Чемпіонів.

У 1994 році Андрій Шевченко забив перші переможні голи, після яких керівництво "Мілана" запропонувало заплатити 17 млн. доларів за перехід Шевченка. Але керівнки "Динамо" не погодились. А за 2 роки Сільвіо Берлусконі все ж таки вдалося домовитися з Григорієм Суркісом, власником "Динамо" за 25 млн. доларів. І в 1999 році Андрій Шевченко підписав контракт з італійським клубом.

Після переходу до "Мілану" у Шевченка почався "золотий" період кар'єри. У перший же рік він забив 24 м'ячі, і став кращим бомбардиром Італії. Андрій дуже швидко підкорив італійське суспільство. Лише через пару матчів його почали запрошувати на різні світські прийоми. На одному з таких раутів Андрій і познайомився зі своєю майбутньою дружиною - Крістен Паззік.

Після тріумфу в Лізі Чемпіонів, "Мілан" зібрав усі кубки. Тому, Андрій Шевченко вирішив спробувати себе в нових досягненнях і перейшов у "Челсі" за 30,5 млн. доларів. Всього через пару матчів, не дивлячись на очікування вболівальників, тренера і самого Андрія, легендарний футболіст сів на лаву запасних - у Шеви так і не вийшло заграти по-справжньому у складі "Челсі". Після цього була спроба повернутися до "Мілана", але гра вже не складалася. На даний момент Андрій повернувся до київського "Динамо" і є капітаном збірної України.


 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.09.2011, 17:44
23.09.2011, 17:44
71718 2 max36, High_Hopes
fedishintlk
Автор:
(fedishintlk)
Статус:
Начинающий писатель (90 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Альмерия 0 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - 6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть