Игорь Михайлович, возможно-ли создание фонда для финансирования клуба болещиками?????

В статье: http://dynamo.kiev.ua/user/yurokdk/73620.html, я прочитал, про желание создать Фонд поддержки болельщиков Динамо или Динамо Киев как клуба вообще. Если вы Игорь Михайлович, не можете профинансировать постойку нового стадиона европейского уровня (минимум 4 звезды) для Динамо, то или продайте клуб более богатым владельцам, которые будут влаживать деньги в клуб, или создайте Фонд поддержки Динамо Киев.

Пишу данное из-за того, что я давно болею за родной клуб, но при этом живу в Германии и немогу посещать матчи Динамо, но имею несколько друзей (выходцев с Украины), которые "встали тут на ноги" и могут без проблем отвалить 1000-2000 евро в поддержку клуба.....Даже я в своём возрасте (мне 15) готов выделить часть денег  на нужды клуба....

Автор: (psv96)

Статус: Опытный писатель (393 комментария)

Подписчиков: 0

72 комментария
Лучший комментарий
  • Вітя Не знаю(ProFFesor) - Эксперт
    10.10.2011 13:26
    Дорогий мій юний друже psv96. Похвальне юажання допомогти клубу у такий спосіб (сам би такой переслав би у цей фонд певні кошти), але... якщо до цього фонду не буде причетний пан Суркіс.
    І так організація клубу є темною (недавно навіть мер Донецька сказав, що в Динамо платять гравцям кошти у "конвертах", тобто, - неофіційно, без сплати податків), то я дуже сумніваюся, що ці гроші підуть клубу, не комусь з числа управлінців клубу.
    Цей фонд треба організовувати. Але очолювати його мають авторитетні уболівальники київського Динамо. Таких дуже багато. Головний критерій для управлінців такого фонду - чесність, альтруїзм, прозорість доходів, видатків (без відкатів) та суворий уболівальницький контроль. Контрольні функції можна надати наглядовій раді. До її складу обрати в регіонах достойних людей (але, щоб це не були політики, бізнесмени, та інші "акули" хижацького ринкового світу).
    З керівництвом Динамо треба лише обговорити адресність видатків. А можливо, коштів фонду буде стільки багато, що хватись викупити Динамо у його нинішніх власників (хоча це - з області фантастики).
    • 5
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии