Селекція

На цю тему вже було сказано і написано дуже багато,але я спробую описати свої спостереження.

Мені дуже подобається,селекція,яку проводить Алекс Фергюсон в "МЮ".Всім відомо,що в селекції клуба працює 18 чоловік.Очолює данний напрям барат Алекса.Селекціонери не тільки відслідковують нових гравців,але і переглядають суперників.Працюють не тільки за кордоном,а насамперед в Британії,де спостерігають за дитячими турнірами.Їм простіше,бо Алекс Фергюсон керує всією структурою клуба.Селекціонерам відомі критерії.

Мені подобається,інша ініціатива Фергюсона.Насамперед він відслідковує гравців для совєї команди на  внутнішній першості.Вони вже пройшли час адаптації в Британії.Можна привести багато вдалих прикладів:Кантона,ван дер Сар,Босніч,Шерінгем,Коул,Йорк.З сучасних гравців сміливо можна відмітити:Бербатова,Валенсію(з Уігана),Янг.Хоча він міг спокійно розкидатися грошима по Іспаніях та Португаліях.Я розумію,що -це Англія,але всеж.

Звичайно робота з молоддю є зразковою для всього футбольного світу.Зараз підротсає нове покоління власних вихованців.Які,я впевнений скоро будуть основними гравцями команди.

Звичайно,я не селекціонер "Динамо "Київ,але в чемпіонаті України є гравці на яких можна звернути увагу:

Безус

Пластун

Флореску.Ципкий,мобільний,швидкий,з поставленим ударом.100% не гірше Аруни

Візьміть "Порту":де вони шукають гравців?В Японії знайшли Халка.В Україні Таргамадзе?А ми цього не бачимо

Але напевно, десь в Бразилії набагато краще.....

Автор: (sergiy_tyschenko)

Статус: Старожил (632 комментария)

Подписчиков: 0

21 комментарий
Лучший комментарий
  • sedoj седой(sedoj) - Эксперт
    14.11.2011 20:14
    Хрен его знает, что мешает работать селекционерам ДК. Ведь когда ДК играл с "Александрией", было сразу видно, что Таргамадзе толковый парень. Блин, я это увидел, а они нет? Не верю. А что, Сёмин не видел, как он возил наших? Тоже не верю.
    В конце концов, наши хавы и защитники должны были почувствовать, что против них играет неплохой игрок. Но нахрена кому-то в команде лишняя конкуренция. А мы говорим, профессионалы...
    • 5
Комментировать