Фанатів Динамо визнано Людьми дії-2011

Кредо цих людей дуже просте, - пише тижневик Український тиждень. - Вони завжди поруч із командою. Бути прихильником клубу - це не просто вболівати за нього. Бути київським ультрас означає -  бути радикально закоханим у свій клуб, місто та країну, їхню історію, традиції та культуру. У 2011 році саме ультрас Динамо Київ, як і  належить справжнім пасіонаріям, стали в авангарді суспільних настроїв.

Саме вони вперше заскандували речівку "Спасибо жителям Донбасса..." на матчі 7 серпня проти львівських Карпат. Тоді ж вони спільно із вболівальниками Карпат захистили прапор із зображенням Романа Шухевича, який намагався спаплюжити працівник стадіону - українофоб Саломатін. За свою відкриту позицію фани відразу потрапили під прес право(-криво)охоронних органів (читай донецької влади), яка дуже боїться організованого протесту проти неї та особливо відкритого вираження  українськості. Однак своїх поглядів вони не зреклися.

Олег Лужний (тренер Динамо Київ): "Ми граємо для вас, фанатів, і тільки потім - для вболівальників. Якби не було фанатів, ми б завжди грали серед чужих".  

Автор: (Garrok)

Статус: Наставник (4658 комментариев)

Подписчиков: 0

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Ігор Козубський(Garrok) - Наставник
    31.01.2012 19:33
    Для кого, для вас? І чому, власне, відразу п'яні? Наче фанів не буває тверезих в принципі. Ніхто їх не обирав. Це рейтинг журналу УТ, і не вони (фани ДК) там одні, а є ще люди з того ж Донецка і т. ін. Точніше усі, хто якось осмілюється протистояти свавіллю донецької влади.
    • 7
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии